FELVIDÉKI KONCERTAJÁNLÓ ÉS HÍREK

Felvidéki ROCK

Felvidéki ROCK

UNDER THE ASHES - A koncertsorozat első felvonása a Showbarlangban

2016. április 03. - Kovenant

under_the_ashes.jpg

Négy hazai underground csapat állt össze és szervezte meg az Under The Ashes koncertsorozat első felvonását a Showbarlangban idén május 20-ra. A post-black metal vonalon mozgó Perihelion és Ygfan, illetve a black metalos Svoid és egy új csapat, az Enter The Void egyesítette erőit, hogy valami igazán egyénivel és izgalmassal lepje meg a nagyérdeműt.

Tovább

SAMAS - Klipajánló és koncertinfók

samas.jpg

A budapesti SamaS zenekar hamarosan nagylemezzel jelentkezik, melynek különlegessége, hogy tulajdonképpen dupla albumról van szó, hiszen készül külön angol és magyar nyelvű verzió is a dalokról. Étvágygerjesztőnek rögtön itt is egy új klip az Újra meg újra című nótára, melyben Veres Gábor (Watch My Dying) vendégszerepel.

Tovább

KATATONIA - Első morzsák: Old Heart Falls szöveges videó

katatonia_band_2016_1200_credit_ester_segarra.jpg

Végre megérkezett az első szám az új Katatonia lemezről, ami május 20-án lát napvilágot "The Fall Of Hearts" címmel. A zenekar hű követői biztosan nem fognak csalódni, ugyanis egy ízig vérig régi vágású szöveges klipet kaptunk, a szokásos életérzés mellé. Szomorúság, bánat, melankólia és minden amit valaha szerettünk, itt is megelevenedik. Talán egy kis súlyt még eltudnánk viselni a lemez többi részén majd...

Tovább

LORD - Holnap a Barba Negrában

lord_barba_negra.pngKevés vidámabb napot találni az évben, mint április 1-jét, a ’bolondok napját’, amikor is minden a vidámságról és a szórakozásról szól. Nincs ez másképp a Barba Negra Music Club- ban sem, ahol az áprilisi startot a jeles eseménnyel karöltve egy fergeteges Lord koncerttel ünneplik. Ha a szórakoztatással megbízott Lord lép a színpadra, ott olyan zúzós, teltházas rock bulira készülhetünk, ami után garantáltan izomlázunk lesz.

Tovább
süti beállítások módosítása