FELVIDÉKI KONCERTAJÁNLÓ ÉS HÍREK

Felvidéki ROCK

Felvidéki ROCK

UNDER THE ASHES - A koncertsorozat első felvonása a Showbarlangban

2016. április 03. - Kovenant

under_the_ashes.jpg

Négy hazai underground csapat állt össze és szervezte meg az Under The Ashes koncertsorozat első felvonását a Showbarlangban idén május 20-ra. A post-black metal vonalon mozgó Perihelion és Ygfan, illetve a black metalos Svoid és egy új csapat, az Enter The Void egyesítette erőit, hogy valami igazán egyénivel és izgalmassal lepje meg a nagyérdeműt.

A debreceni Perihelion még tavaly jött ki szenzációs "Zeng" című albumával a francia Apathia Records gondozásában (lemezkritika itt), mely igen előkelő helyen végzett év végi magyar toplistánkon. Pontosan a koncert napján jelenik meg "Hold" című EP-jük, melyen három új tétel mellett a Twin Peaks című sorozatból ismert Sycamore Trees című nóta egyéni hangú feldolgozása kap majd helyet. 

A budapesti Ygfan tavaly jelentkezett "Köd" című anyagával (lemezkritika itt), mely szintén a toplistánk felső harmadában végzett, nagyon is megérdemelten. Azóta leszerződtek az olasz A Sad Sadness Song nevű olasz kiadóhoz, mely június elején újrakeverve adja ki a csapat bemutatkozó anyagát. A koncerten már új dalok is várhatóak a zenekartól.

A Svoid új albumát "Storming Voices Of Inner Devotion" címmel fogja megjelentetni április 18-án a Sun & Moon Records, így minden bizonnyal erről a korongról is hallhatunk majd friss számokat a (post) black metal hazai képviselőitől.

Az Enter The Void frissen alakult banda, de képviselői korántsem ismeretlenek az underground színtéren. A hivatalos bemutatkozásra is itt kerül sor, mindenképpen érdemes rájuk figyelni!

A koncert - melynek házigazdája az Ygfan - hivatalos Facebook-eseményét itt találjátok:

 https://www.facebook.com/events/834246296698201/

A bejegyzés trackback címe:

https://felvidekirockmagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr858557238

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása