FELVIDÉKI KONCERTAJÁNLÓ ÉS HÍREK

Felvidéki ROCK

Felvidéki ROCK

UKK & ROLL - Motoros és rock hétvége

Felvidékről ott lesz a Rómeó Vérzik és a Phoenix RT

2016. március 31. - bush69

ukk_roll_fesztival_2016.jpg

Idén június 23-26-ig a régi Megyer Camp hangulatát megidézve, Megyertől alig 2 km-e Ukkon kerül megrendezésre az Ukk&Roll fesztivál. 3 nap tömény rock@roll jobbnál jobb koncertekkel, remek hangulattal vár mindenkit.

Zenei stílusban kicsit visszamegyünk a régi Megyer Camp-ek hangulatához, ott még nem igazán volt pop zene, csak rock, annak viszont egy nagyon változatos egyvelege.” – Molnár Péter főszervező.

Lesz ami a fiatalokhoz szól, lesz ami az „idősebbeknek”, lesz amin tombolni lehet, lesz amin visszaidézni a múltat, lesznek esténként befutott, országosan ismert bandák, a délutáni sávokban akusztikus produkciók és tehetséges amatőr, vagy kezdőbb, de ígéretes rock bandák. A pontos bontás már megtalálható honlapunkon. (www.ukkandroll.hu) A zenei programokon kívül is nagyon sok tervünk van, motoros, „gyalogos” vetélkedők, versenyek, medencét szeretnénk felállítani, vidámparkosokkal tárgyalunk, valószínűleg csak az fog unatkozni, aki azért jön.

Többféle szállás közül lehet választani, van egy csodálatos, Campingnek kialakítható területünk (focipályánk), itt úgy tudnak sátrazni a látogatók, hogy motorjaikat, gépjárműveiket a sátor mellett támaszthatják le közvetlenül. Aki árnyékosabb helyet szeretne, az a focipálya melletti erdőrészben is felállíthatja a sátrat, itt garantáltan egész nap hűs lesz. Természetesen fürdési lehetőséget biztosítunk. Akinek más igényei vannak, az a környéken bőven talál szállodát, panziót, de Megyer házait is ki lehet baráti társaságoknak bérelni, ez kb. 2 kilométer a fesztivál helyszínétől.

Szívesen segítenek a sümegi Turinform irodában, ahol egyébként bérletet is lehet kapni, (www.sumeginfo.hu)

Napközben a koncertek előtt a környéken lehet barangolni. A közelben található a sümegi vár, a püspöki palota, de kényelmesen motorozható távolságra van Tapolca, könnyen elérhető a Balaton part északi része, Veszprém, Sárvár sincs túl messze. Kevés ennél ideálisabb helyszín van, és a Káli- medence útjain motorozni, az mámor.

A bérletek Február 25-től kaphatók személyesen Ukk-on a Csemege boltban (Széchenyi u.), Sümegen a Tourinform irodában, Budapesten a VI. Ker. Vörösmarty u. 61. sz. alatti Procopius Érmeboltban. Interneten a Tixa jegyiroda oldalán megveheted és kinyomtathatod belépődet ! (www.tixa.hu)ukk_roll_fesztival_program.jpgAz Ukk & Roll fesztivál nagyon baráti jegyárai:

A három napos bérlet ára május 1-ig: 4.000 Ft
A három napos bérlet május 1. után: 6.000 Ft
Napi jegy: 2.500 Ft

Gyerek/tanuló bérlet (10-18 év közöttieknek, alkohol megvásárlására nem jogosít): 3.000 Ft

Facebook | Esemény

A bejegyzés trackback címe:

https://felvidekirockmagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr218548304

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása