FELVIDÉKI KONCERTAJÁNLÓ ÉS HÍREK

Felvidéki ROCK

Felvidéki ROCK

SAMAS - Klipajánló és koncertinfók

2016. április 03. - Kovenant

samas.jpg

A budapesti SamaS zenekar hamarosan nagylemezzel jelentkezik, melynek különlegessége, hogy tulajdonképpen dupla albumról van szó, hiszen készül külön angol és magyar nyelvű verzió is a dalokról. Étvágygerjesztőnek rögtön itt is egy új klip az Újra meg újra című nótára, melyben Veres Gábor (Watch My Dying) vendégszerepel.

A banda megalakulása 2009-re tehető. A súlyos, modern riffekre épülő dalokban érthető magyar szövegek dominálnak, de a szerzemények nagy része már angol verzióban is elkészült. A csapatnak saját dalokból álló koncertanyaga van a már megjelent két EP révén. A SamaS rengeteg klubban megfordult már Magyarországon és a környező országokban is. 2012/13-ban a Cadaveres vendégeként országos turnén vettek részt, aztán rendesen beindult a koncert- és a fesztiválsorozat, olyannyira, hogy 2014 őszén a remek visszajelzések miatt már saját turnét tudtak létrehozni.

2015-ben folytatódott a saját szervezésű turné rengeteg állomással az ország különböző pontjain. A csapat 2015 nyarán 9 kisebb-nagyobb fesztiválon játszott: Rockmaraton, Rockpart, Kanizsafeszt, Szabadszállási rockfeszt, Arló feszt, többek között. Ősszel meghívást kaptak a Watch My Dying turnéra, amit saját szervezésű koncertekkel egészítettek ki. Legutóbb a SamaS a Road együttes tavaszi turnéjának néhány állomásán szerepelt meghívott zenekarként.

A banda legközelebb már csak májusban koncertezik, az alábbi helyszíneken és időpontokban:

samas_koncert.jpg

Nyáron pedig fellépésük várható a Rockmaratonon, a Kanizsafeszten, a Unity of Redneck feszten, a Death Crew feszten és a Karockon.

A bejegyzés trackback címe:

https://felvidekirockmagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr658556872

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása