FELVIDÉKI KONCERTAJÁNLÓ ÉS HÍREK

Felvidéki ROCK

Felvidéki ROCK

DEATH ANGEL - Thrash zúzdás premier: The Moth

2016. március 31. - Felicium

death-angel-1024x683.jpg

A Death Angelt a keményebb vonalasoknak biztosan nem kell bemutatnunk, ugyanis egy lassan 35 éves San Franciscó-i thrash mozdonyról van szó, akik bár nem folyamatosan működtek, minden rendben van a csapat háza táján és készül a 8. korong.

Május 27-én lát napvilágot a "The Evil Divide", méghozzá a Nuclear Blast gondozásában. Az első hivatalos dal, pedig "The Moth" címmel érkezett és egyértelműen leszögezi, hogy nincs félni valónk, mert ismételten egy erős albumra lehet számítani. A zenekar így nyilatkozott róla:

Örömmel jelentjük be... új albumunk végre elkészült! Épp most hallgattuk meg a véglegesre szerkesztett anyagot, és kijelenthetjük: nem is lehetnénk elégedettebbek az új dalokkal! Ted Jensen a new yorki Sterling Sound Stúdióban KIVÁLÓ munkát végzett most is, mint mindig. Szó szerint alig bírjuk már kivárni, hogy rátok szabadíthassuk ezt a szörnyeteget! Itt az idő az ünneplésre! Egészségetekre!
Forrás: http://www.rockness.eu/Hirek/16672

41214_170216_1918_g.jpg01. The Moth
02. Cause For Alarm
03. Lost
04. Father Of Lies
05. Hell To Pay
06. It Can’t Be This
07. Hatred United, United Hate
08. Breakaway
09. The Electric Cell
10. Let The Pieces Fall
11. Wasteland (bónusz)

A bejegyzés trackback címe:

https://felvidekirockmagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr168548502

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása