FELVIDÉKI KONCERTAJÁNLÓ ÉS HÍREK

Felvidéki ROCK

Felvidéki ROCK

PHOENIX RT - ÚJ KLIP, LEMEZBEMUTATÓ GYŐRBEN!

Újabb videoklip érkezett, ezúttal a friss lemez címadó dalához: Jelzőfény

2020. november 05. - bush69

phoenixrt_jelzofeny_front.jpgÚj klippel jelentkezett a csallóközi Phoenix Rt. az egy hónapja, októberben elején, megjelent “Jelzőfény” lemezről, mely a MAHASZ TOP 40 albumeladási lista 3. helyéig jutott. Ez már a harmadik dal, melyet megfilmesít a trió; a Down for Whatever zenekar frontemberével, Diószegi Kikivel készített “Jelzőfény” egy igazán zúzós, modern metal dal, fülbemászó refrénnel és 2020-ban nagyon is aktuális szöveggel.

facebook_png.pngElég nehéz időszakot él most mindenki. A rendeletek, korlátozások, bevezetése, a munkahelyek elvesztése, a járvány rendesen rányomja a pecsétjét 2020-ra. Szerintem az idei évre senki se fog jó szájízzel visszagondolni évek múlva. Viszont azt gondolom, mindenkinek szüksége van támaszra, biztos pontra, jelzőfényre ebben a bizonytalan időszakban, ami által sokkal könnyebben éljük meg a mindennapokat.

Kellenek a kapaszkodók és az optimista hozzáállás. Lényegében erről szól a dal. Közvetlenül a felvételekor jött az ötlet, hogy duettként még hatásosabb lenne, így felhívtuk Kiki barátunkat a Down For Whatever zenekarból, aki egyből igent mondott a felkérésre, sőt a hiányzó sorokat is megírta a dalhoz.

Ez a szám az új lemez felvételeinek utolsó etapjában készült el Varga Zoli producer közreműködésével, és már ott a stúdióban visszahallgatva azt beszéltük, hogy mindenképpen klipet érdemel.” - árulta el Puss Tamás, a zenekar basszusgitáros, énekes, szövegírója.

A klipet Lackó Sándor és az Epix Studio készítette, akik nevéhez egyébként a 2019-es “Látszatvilág” és az idén októberben megjelent “Tiszta lappal” is kapcsolható. A forgatás három napot vett igénybe, és öt helyszínen folyt a munka. Az utolsó napon a zenekari jeleneteket vették fel a srácok Győrben, a DreamPower Kft. hangárában, akik egy hatalmas ledfalat biztosítottak a forgatáshoz. A végeredmény pedig a zenekar eddigi legkomolyabb, legprofibb klipje, ajánljuk figyelmetekbe.

A lemezről korábban YouTube-ra felkerült dalok közös lejátszási listán:
bit.ly/PhoenixRt_Jelzofeny_Playlist

Ha az égiek is úgy akarják és a járvány miatti korlátozások sem változnak 2020.december 12-én csinálunk egy nagyszabású lemezbemutató bulit. A jó hír az, hogy úgy a magyarországi, mind a felvidéki közönségnek elérhető lesz a helyszín.

DECEMBER 12. /// GYŐR /// BRIDGE KLUB

Eseményphoenixrt_jelzofeny_albumcover.jpgPhoenix Rt. - Jelzőfény
2020.10.02. EDGE Records

01. Nem marad szótlan
02. Nincs mit vesztenem
03. Engedd el
04. Ami ránk vár
05. Jelzőfény (feat. Diószegi Kiki)
06. Mielőtt elrugaszkodom
07. Fekete
08. Elkéstél
09. Tiszta lappal
10. Másnapos szerenád
11. Nincs baj (Kalapács cover)

A bejegyzés trackback címe:

https://felvidekirockmagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr6916274492

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása