FELVIDÉKI KONCERTAJÁNLÓ ÉS HÍREK

Felvidéki ROCK

Felvidéki ROCK

FULL OF ANGER DOUBLE DISASTER FESZTIVÁL - A debreceni Kaptár Music Club-ban!

2016. március 31. - bush69

full_of_anger_double_disaster.jpg

Április 23-án (szombaton) újra megrendezésre kerül a Full Of Anger a debreceni Kaptár Music Club-ban, ezennel Full Of Anger Double Disaster Fesztivál néven.

Ezen az estén dupla lemezbemutató koncert is várható. Az est főbandája, az Angerseed mutatja be a január 25-én megjelent “The Proclamation” című albumát, valamint a 20 éve működő extrém death-black metalos Christian Epidemic az ötödik, ”Sírba szánt teremtés” című kiadványát. Olyan zenekarok érkeznek még, mint az osztrák kimondhatatlan nevű VxPxOxAxAxWxAxMxC, a hardcore/extreme metalt játszó Beholder, a progresszív melodikus death metalban jeles Effrontery, a budapesti illetőségű Begotten Silence és a Black Sequoia nevű csapat.

Jegyek elővételben: 1.300 HUF
A helyszínen: 1.600 HUF
Jegyek elővételben: ROCK-NESS Hanglemezbolt (Debrecen, Miklós u. 2.)
Debrecen, Kaptár Music Club (Domb u. 1.)
2016.04.23. (Szombat)

Esemény: https://www.facebook.com/events/1003385003063358

A bejegyzés trackback címe:

https://felvidekirockmagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr588548518

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása