FELVIDÉKI KONCERTAJÁNLÓ ÉS HÍREK

Felvidéki ROCK

Felvidéki ROCK

RÓMEÓ VÉRZIK NAP A ROCKER RÁDIÓBAN

2020. október 23. - bush69

romeoverzik_rockerradio.jpgReggeltől estig a Szűk a tér című új Rómeó Vérzik lemezről fog szólni a nap a Rocker Rádió-ban.

facebook_png.png

Október 15-én jelent meg a felvidéki Rómeó vérzik 11. albuma, a Szűk A Tér. Velük kezdjük a határon túli magyar zenekarok hétvégéjét. Pénteken bemutatjuk a lemez összes dalát, sőt a zenekar tagjai maguk mondják el, mit érdemes tudni a nótákról. Persze ezen kívül is kérdezünk tőlük ezt-azt.

Itt tudod hallgatni:

 

Október 15-én jelent meg a "Szűk a tér" a Rómeó Vérzik legújabb nagylemeze, mely 11 vadonatúj dalt tartalmaz. Magyarországon kizárólag a kiemelt MOL töltőállomásokon lehet megvásárolni a lemezt 990,-Ft ért. Ez annyit jelent, hogy sem a koncerteken sem máshonnan nem lehet Magyarországon belül megrendelni!romeo_mol.jpg

ONLINE MEGRENDELÉS

A bejegyzés trackback címe:

https://felvidekirockmagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr3416255048

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása