FELVIDÉKI KONCERTAJÁNLÓ ÉS HÍREK

Felvidéki ROCK

Felvidéki ROCK

LORDI - Jön a szörnyzenekar | Koncert

2015. február 08. - bush69

lordi_2015_band.jpg

Legújabb lemezével a légierő és a légi utasszállítás világába kalauzol minket a Lordi. A zenekar főhőse, Mr. Lordi ezúttal az amerikai elnökök saját légiflottájára utaló nevű Scare Force One kapitányaként szerepel. Ez lett a címe az október 31-én megjelent új lemeznek is, mely az AFM kiadó gondozásában készült, és a finn zenekar hetedik stúdióalbuma.

Tovább

SOILWORK - Koncertklip : This Momentary Bliss

soilwork_2015_band.jpg"Live In the Heart Of Helsinki" címmel március 13-án jelenik meg a svéd Soilwork első koncertlemeze a Nuclear Blast gondozásában DVD | 2 CD, vagy Blu-Ray | 2 CD formában. A tavaly márciusi koncerten fellépett vendégként Floor Jansen (Nightwish, ReVamp) és Nathan J. Biggs (Sonic Syndicate) is. Megnézhető a This Momentary Bliss című dalra készült koncertklip.

Tovább

ROCK 4 ALL - megjelent a kilencedik válogatáslemez

radio_hits_vol_9.jpgA Vision SD Pictures Ügynökség Špaňo Jánossal, a HammerWorld magazinnal és a MotorsHang rádióval karöltve, megjelentette a független zenészek sorrendben 9. válogatáslemezét Rock 4 All - Radio Hits Vol.9. címmel. 14 többnyire rock zenét játszó zenekar szerepel a kiadványon Szlovákia és Magyarország különböző régióiból.

Tovább

PROGHEAVEN TOUR - a következő állomás Pécs

progheaven-pecs-abaliget.jpg

Február 21-én, a Pécs melletti Abaligeten, a Kapucinus Sörözőben kerül megrendezésre a ProgHeaven Tour következő állomása. A fellépőkről néhány szót: Miserium - a fiatal prog csapatot klasszikus zenei háttérrel rendelkező fiatalok alapították, első lemezüket tavaly egy akusztikus átdolgozásokat rejtő EP követte. Perfect Symmetry - idén húsz éves lesz a pécsi zenekar, amely a dallamos progresszív rock/metal vonal képviselője. Lemezek sorával a tarsolyukban, csendesebb időszakok és tagcserék után is töretlenül haladnak előre, hogy igényes zenéjükkel öregbítsék a délnyugati végek hírnevét. BZ Project - az ezredforduló prog-élcsapata (Stonehenge), a Fonogram-díjas modern metal banda (Wendigo), a nemzetközi szinten is elismert, egyedi kortárs prog zenekar (After Crying) és egyéb produkciók éléről ismert Bátky 'BZ' Zoltán szólóprodukciója, amely friss szerzemények mellett az énekes korábbi zenekarainak dalait is feleleveníti. Esemény: https://www.facebook.com/events/756917921064543

RÓMEÓ VÉRZIK - Sör, bor, esküvő a jubiláló zenekar háza táján!

febr_14.jpg

Avagy a Rómeót most már nem csak hallgatni lehet, hanem inni is! Február 14 – én Budapesten a Club 202 – ben útjára indul a Rómeó Vérzik jubileumi koncertsorozata. Szerelmesek napján a Kalózhajó c. klipben látható pap a koncert után össze is esketi a vállalkozó szellemű közönséget, amiről a delikvensek emléket is haza vihetnek.

Tovább

RUDÁN JOE AKUSZTIK - a budapesti Légó Club-ban

rudan_joe_akusztik_lego_facebook_fejlec.jpg

Immáron öt éve, hogy Rudán Joe akusztikus formációjával járja az országot. Február 6-án, pénteken végre a főváros legfrekventáltabb helyén lévő friss rock szentélybe, a Légó Clubba is ellátogat. A majdnem kétórás műsorban a legismertebb klasszikus rock nótákat és Joe korábbi zenekaraiból ismert slágereit vonultatja fel zenésztársával. Akusztikus gitáron Tóth László kíséri, kinek neve a Ska-Pécs együttesből lehet ismerős. Az est szervezői figyelembe vették az aznapi Kalapács koncertet is, így Rudánékat korábbi, 19.00-ás kezdéssel hallgathatja meg a nagyérdemű, hogy a másik buli után is érdeklődök időben átérhessenek. Azokat pedig, akik inkább maradnának, hajnalig tartó rockdiszkó marasztalja, a legjobb magyar és külföldi előadókkal a palettán.

Tovább

S8 UNDERGROUND CLUB - ma este Tarajos Farsang

tarajos_farsang_s8_underground_club_facebook_fejlec.jpgMivel is dobhatnánk fel ezt a fásult téli időszakot, mint egy remekbeszabott punk bulival? A jó kedvhez a belváros legújabb underground klubja, az S8 Underground Club nyújtja a programot. A talpalávalót öt hazai zenekar húzza, a punk minden ágából. Fellép a Térkövön Sült Lángos, a Summertime, a Faterkiller, a Pánikroham és a Persecutor.

Tovább
süti beállítások módosítása