FELVIDÉKI KONCERTAJÁNLÓ ÉS HÍREK

Felvidéki ROCK

Felvidéki ROCK

LORDI - Jön a szörnyzenekar | Koncert

2015. február 08. - bush69

lordi_2015_band.jpg

Legújabb lemezével a légierő és a légi utasszállítás világába kalauzol minket a Lordi. A zenekar főhőse, Mr. Lordi ezúttal az amerikai elnökök saját légiflottájára utaló nevű Scare Force One kapitányaként szerepel. Ez lett a címe az október 31-én megjelent új lemeznek is, mely az AFM kiadó gondozásában készült, és a finn zenekar hetedik stúdióalbuma.

facebook_png.pngA stúdiómunkálatok után 2015-ben a turné következik, hiszen a Lordi rémisztő flottája készen áll a felszállásra: a gépet jól megtankolták, a biztonsági övek nem működnek, és az új lemezt hallgatva bő egy órás erős turbulenciára készülhetünk fel. A Tour Force One nevű turnéhoz kapcsolódóan a szörnymaskarák is megújulnak: Mr. Lordi személyesen tervezte meg és készítette el a zenészbrigád színpadi jelmezét.

Február 24-én a budapesti Barba Negra Music Club-ban, majd másnap a pozsonyi Majestic Music Clubban lépnek fel. A vendégzenekarok, a német Palace és az olasz Sinheresy zenekarok lesznek.

Február 24. | Budapest | Barba Negra Music Club

Esemény: https://www.facebook.com/events/793240550737244

Február 25. | Pozsony | Majestic Music Club

Esemény: https://www.facebook.com/events/809835469072843

Forrás: www.livesound.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://felvidekirockmagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr967150977

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása