FELVIDÉKI KONCERTAJÁNLÓ ÉS HÍREK

Felvidéki ROCK

Felvidéki ROCK

RUDÁN JOE AKUSZTIK - a budapesti Légó Club-ban

2015. február 06. - bush69

rudan_joe_akusztik_lego_facebook_fejlec.jpg

Immáron öt éve, hogy Rudán Joe akusztikus formációjával járja az országot. Február 6-án, pénteken végre a főváros legfrekventáltabb helyén lévő friss rock szentélybe, a Légó Clubba is ellátogat. A majdnem kétórás műsorban a legismertebb klasszikus rock nótákat és Joe korábbi zenekaraiból ismert slágereit vonultatja fel zenésztársával. Akusztikus gitáron Tóth László kíséri, kinek neve a Ska-Pécs együttesből lehet ismerős. Az est szervezői figyelembe vették az aznapi Kalapács koncertet is, így Rudánékat korábbi, 19.00-ás kezdéssel hallgathatja meg a nagyérdemű, hogy a másik buli után is érdeklődök időben átérhessenek. Azokat pedig, akik inkább maradnának, hajnalig tartó rockdiszkó marasztalja, a legjobb magyar és külföldi előadókkal a palettán.

A Rudán Joe Akusztik, Rudán Joe rockénekes együttese, amit 2010 januárjában alapított. A kéttagú formációban partnere Tóth László, aki akusztikus gitáron kíséri. Találkozásuk tulajdonképpen véletlen, amit megkönnyített, hogy egymástól néhány utcányira laknak. Tóth, a gitáros a Ska-Pécs zenekarnak is tagja. Korábban szekszárdi illetőségű rock együttesekben szerepelt. Azt a megalakuláskor kitűzött célt, hogy az akusztikus duó a hangszálak karbantartására, gyakorlásra, kis örömzenélésre legyen jó, nagyon hamar túllépték. Műsorukban a klasszikus rock örökzöldjei szerepelnek, igen kreatív felfogásban, így Led Zeppelin-, Deep Purple-, Rainbow-, Kansas-, Bad Company-számok, illetve Rudán (Mobilmánia, Coda) más zenekarai által is játszott magyar zenék. A Kalapács és az Akusztika formációval és a Kormorán Memory Band három tagjával közösen Szelíd Metálosok Orchestra néven is szoktak játszani.

Rudán Joe Akusztik:
2015. február 6.  (péntek)
Kapunyitás: 18.00, koncertkezdés: 19.00
Program: Rudán Joe Akusztik - Kíséri Tóth László | Rockdiszkó
Belépő: 990 Ft

Esemény:
https://www.facebook.com/events/1594838524086318/

A bejegyzés trackback címe:

https://felvidekirockmagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr447146815

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása