FELVIDÉKI KONCERTAJÁNLÓ ÉS HÍREK

Felvidéki ROCK

Felvidéki ROCK

S8 UNDERGROUND CLUB - ma este Tarajos Farsang

2015. február 06. - bush69

tarajos_farsang_s8_underground_club_facebook_fejlec.jpgMivel is dobhatnánk fel ezt a fásult téli időszakot, mint egy remekbeszabott punk bulival? A jó kedvhez a belváros legújabb underground klubja, az S8 Underground Club nyújtja a programot. A talpalávalót öt hazai zenekar húzza, a punk minden ágából. Fellép a Térkövön Sült Lángos, a Summertime, a Faterkiller, a Pánikroham és a Persecutor.

Valóban változatos és vidám estére számíthat aznap este az, aki betér egy alapos pogóra! A székesfehérvári Térkövön Sült Lángos, népszerűbb rövid nevén csak TSL, 2010-ben alakult. Pályafutásukat igazi földalatti punk bandaként kezdték, de az utóbbi időben egyre nagyobb rajongótáborra tettek szert a stílus kedvelői között. Az elmúlt években kétszer is feloszlottak, aztán kétszer újjá is alakultak Rejhi mester által. 2013 óta stabil, erős a felállás, a nóták talán változatosabbak és zúzósabbak, szövegeikben továbbra is erős társadalomkritikával találkozhatunk. Az igencsak aktívan koncertező csapat utolsó budapesti buliját még decemberben adta, így bizonyára sokan várnak a farsangi fellépésükre!

Igazi, pop-skate-punk muzsikával érkezik a Summertime zenekar. Szinte minden számban szólókkal és fülbemászó dallamokkal találkozhatunk méghozzá úgy, hogy mégis megmaradnak a műfaj sajátosságai. A fővárosi zenekart 2009-ben alapították. Azóta rengeteg, köztük két sziget-fesztiválos koncerten vannak túl. Megfordultak az X-Faktor klipversenyén is, ahol a személyes interjúig jutottak. Munkásságukat három EP-n és két HD videoklipen követhetjük nyomon.

Aki szereti a ’80-as, netalán a ’90-es évek itthoni punk bandáit, az nem fog csalódni.  A klasszikus magyar tarajos vonulatot, ezen az estén két viszonylag friss formáció képviseli. A bulis, vidám szövegekkel apelláló Pánikrohamot tavaly, a pörgős és erőteljesebb hangzású Persecutort pedig idén hívták életre. A régi motorosoknak talán elég annyit említenünk, hogy a Persecutor tagjai közt üdvözölhetjük a legendás Agydaganat bőgősét Sipos "Siszi" Zoltánt.

A punk keményebb válfajával, az est utolsó fellépőjeként a beszédes nevű Faterkiller-t üdvözölhetjük. Az együttes saját szavai szerint „minősíthetetlen zenészekből” áll, de „minőségi punkot” játszik. Érdemes lesz őket is meghallgatni.

Tarajos Farsang:
2015. február 6.  (péntek)
Kapunyitás: 19.00, koncertkezdés: 20.00
Program: Térkövön Sült Lángos | Pánikroham | Summertime | Persecutor | Faterkiller | Rockbuli
Belépő: 690 Ft
Esemény:
https://www.facebook.com/events/1389182921383899/

A bejegyzés trackback címe:

https://felvidekirockmagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr847146729

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása