FELVIDÉKI KONCERTAJÁNLÓ ÉS HÍREK

Felvidéki ROCK

Felvidéki ROCK

ALCOHOL - DHK, Rockhimnusz, Jégkorong

„Jégbe zárnánk jövőnket, de tűz táplálja az erőnket!”

2016. március 04. - bush69

alcohol_csovi_viktor_mez.jpgMint arról korábban hírt adtunk, tavaly októberben az Alcohol zenekart érte az a megtiszteltetés, hogy nagy népszerűségnek örvendő Rockhimnusz című dalának két sorát a Debreceni Hoki Klub tűzte ki a csapat mottójaként. Elkészült az új molinó is, s elfoglalta méltó helyét a Debreceni Jégcsarnokban, valamint ez látható a csapat mérkőzésein.

A történet itt nem ért véget, névre szóló hokimez készült a zenekar tagjai számára, Csövi és Viktor pedig úgy döntött, Debrecenbe látogatnak, személyesen veszik át a megtisztelő ajándékot, s veszik szemügyre a molinót, egyúttal megtekintve a hazai pályán játszó csapatot.alcohol_jegbe.jpgA látogatás alkalmával nekik jutott a korongbedobó szerepe is, az örömöt csak tetézte, hogy a DHK 6:2-re nyert aznap. A csapatnak ezúton is gratulál további sok sikert kíván az Alcohol zenekar, legközelebb pedig a Psychogang társaságában április 30-án érkezik ismét a városba. Az ingyenes tavaszi turné debreceni állomása helyszínül a Kaptár Klub szolgál, ahova velük tart az egykori Tankcsapda alapító- basszusgitáros Labi 2013 végén alakult bandája, a Benzin, az est vendégei pedig az Etalon, a Patriots Rock Band és a Rozsda zenekarok lesznek.

A DHK oldala: https://www.facebook.com/debrecenihokiklub

Alcohol zenekar:
https://www.facebook.com/Alcoholzenekar
https://www.youtube.com/user/AlcoholOfficial

Káosz Tour-a 2016, Debrecen, Kaptár Klub:
https://www.facebook.com/events/927420550687601/

A bejegyzés trackback címe:

https://felvidekirockmagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr978443332

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása