FELVIDÉKI KONCERTAJÁNLÓ ÉS HÍREK

Felvidéki ROCK

Felvidéki ROCK

XII. FELVIDÉKI MAGYAR SZIGET - Újra Álistálon!

2019. február 20. - bush69

xii_felvideki_magyar_sziget.jpg2019-ben a történet folytatódik, június 14. és 15. között újra Alistálon valósul meg a Felvidéki Magyar Sziget. A tavaly felavatott új helyszín beváltotta a hozzá fűzött reményeket, sikerült új otthonra találnia a fesztiválnak.

facebook_png.png

A háttérben már jó ideje készülődünk, hamarosan bemutatjuk az idei fellépőket, szép sorban.  Ahogy korábban, idén is törekszünk változatos programot biztosítani, s elhozni Felvidékre olyan zenekarokat, akik eddig még nem jártak tájainkon. Ezen felül a délutáni programjainkkal is igyekszünk minél több embert megszólítani.

Minden egyes megosztást és egyéb segítséget már most szeretnénk előre megköszönni, amellyel hozzájárultok ahhoz, hogy minél több emberhez eljusson a rendezvény híre. Júniusban találkozunk, részletek pedig hamarosan.

A bejegyzés trackback címe:

https://felvidekirockmagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr7714639734

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása