FELVIDÉKI KONCERTAJÁNLÓ ÉS HÍREK

Felvidéki ROCK

Felvidéki ROCK

FREE NOISE MUSIC FESTIVAL - Várják a jelentkezéseket

2019. február 22. - bush69

free_noise_music_festival_front.jpgA Free Noise Music Festival egy fiatal, felvidéki, pályakezdő zenekarokat segítő rendezvény, mely fellépési lehetőséget biztosít az érdeklődők számára.

facebook_png.png

A jelentkezés határideje 2019. március 31-ig tart. Az eddig leadott jelentkezésekből 10 zenekar kap fellépési lehetőséget. A kitöltött nyomtatványokat kérjük a freenoise.festival@gmail.com e-mail címre továbbítsák, ahonnan a nyomtatványok is igényelhetőek. A zenekarok elektronikus/telefonos értesítést kapnak az eredményről 2019. április 7-ig. Ezután egy technikai és adminisztratív egyeztetés történik, és a végleges zenekarok listája 2019. április 14-én kerül nyilvánosságra.

A fesztivál szervezősége teljes hang- és fénytechnikát biztosít a zenekaroknak, beleértve a backline-t is: alap dobfelszerelés (cintányérok, pergő és lábgép nélkül), gitár- illetve basszusgitár erősítők. A sikeresen bejutott jelentkezők 20 perc tiszta játékidőt kapnak. A zenekarok sorrendjét egy random generátor fogja eldönteni. Minden fellépés rögzítésre kerül hang- és videóanyag formájában, amit a zenekarok megkapnak vágás és keverés után.

A szervezőség bármilyen nem anyagi jellegű támogatást/segítséget szívesen fogad. A fesztiválra a belépés ingyenes!free_noise_music_festival_event.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://felvidekirockmagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr2914643122

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása