FELVIDÉKI KONCERTAJÁNLÓ ÉS HÍREK

Felvidéki ROCK

Felvidéki ROCK

STAND UP AND SCREAM - Révdown Part 6. a Rock Club 25-ben

2015. november 14. - bush69

revdown_6_photo.jpgStand Up and Scream Concerts szervezésében november 20-án RévDown Part.6 Révkomáromban! Négy magyarországi és egy felvidéki banda lép fel a Rock Club 25-ben.

Tovább

ROAD - Dalpremier: Egy család vagyunk (Veletek)

road_2015_poster.jpg"M.A.T.T." címmel november 20-án jelenik meg a domoszlói Road zenekar új albuma az EDGE Records gondozásában. A Kettő bennem az én című klipes dal után Nagy Viktor (Mihaszna Film) jóvoltából elkészült a lemez zárótételre egy szöveges videó. November 16-án, hétfőn reggel 8:00-kor lezárul a lemez előrendelése! Ha szeretnéd, addig még egyedi pólóval, akár könyvvel és ajándék dedikált óriásposzterrel együtt, megrendelheted a www.road.hu oldalról!

Tovább

VÁLASZÚT - Megjelent az új album, kislemez és lemezbemutató decemberben

valaszut.jpg

2015. november 9-én jelent meg a VálaszÚt együttes harmadik albuma Mindenen át! címmel az EDGE Records /  Hammer Music gondozásában, melynek szerzeményei ismét az igényes pop és a modern rock határán egyensúlyoznak. Ez első szöveges videó a zúzósabb jellegű címadó dalhoz készült.

Tovább

PRO-PAIN - November 15-én a Dürer Kertben!

pro-pain.jpg

Az amerikai crossover hardcore/thrash legenda, a Pro-Pain még nyáron hozta ki legfrissebb, immár tizenötödik albumát "Voice Of Rebellion" címmel (lemezkritika itt). A csapat november 15-én vasárnap a budapesti Dürer Kertben lép fel: erősíti az estét a kihagyhatatlan Don Gatto is, illetve a koncertesemény Facebook szavazásának nyertesei, a Dolor, a Dirty Dawn és a C.Y.D Esztergom Hardcore is.

Tovább

ENFORCER - Dal- és klippremier

enforcer_2.jpg

A hagyományos heavy metalt játszó svéd Enforcer a Nuclear Blast kiadó gondozásában november 20-án jelenteti meg "Live By Fire" címmel első koncertkiadványát. Erről most a Scream Of The Savage című nóta élő felvételét, valamint egy vadonatúj nótát (Stellar Plains) is közzétettek, mely a CD-verzión fog helyet kapni.

Tovább

MTB (Maiden Tribute Band) - Ma este a Rock Club 25-ben!

mtb_maiden_tribute_band.jpgA 2012-ben alakult révkomáromi MTB (Maiden Tribute Band) zenekar ma este (november 13.) a hazai Rock Club 25-ben lép fel. A Wisdom zenekar egykori énekesét és az egykori Kerecsen zenekar tagjait is soraiban tudó Iron Maiden klasszikusokat játszó banda este kilenc órakor lép a színpadra.

Tovább

LEANDER KILLS - Klippremier: Szerelmetlen dal

leander_kills_logo.jpgSzeptember elején sokkoló hírként érte a rajongókat, hogy zenei és nézeteltérésbeli különbségek miatt öt év után befejezi pályafutását a Leander Rising zenekar. A csapat búcsúturnéja jelenleg is tart, és december 27-én a Barba Negrában végleg elköszönnek. Köteles Leander Leander Kills néven folytatja, itt az első dal, amire klip is készült.

Tovább

THE BUTCHERS - Klippremier: Time is running

the_butchers_2015_aug.jpgJúlius 13-án jelent meg a somorjai blues-rock műfajt képviselő The Butchers második nagylemeze. Az albumon található 10 szám február elején a galántai Gila stúdióban lett rögzítve. A Time is running dalukhoz elkészült a legújabb klip, amit az összes eddigi dobosuknak egyfajta köszönetképpen készítettek.

Tovább
süti beállítások módosítása