FELVIDÉKI KONCERTAJÁNLÓ ÉS HÍREK

Felvidéki ROCK

Felvidéki ROCK

VÁLASZÚT - Megjelent az új album, kislemez és lemezbemutató decemberben

2015. november 13. - Kovenant

valaszut.jpg

2015. november 9-én jelent meg a VálaszÚt együttes harmadik albuma Mindenen át! címmel az EDGE Records /  Hammer Music gondozásában, melynek szerzeményei ismét az igényes pop és a modern rock határán egyensúlyoznak. Ez első szöveges videó a zúzósabb jellegű címadó dalhoz készült.

A VálaszÚt zenekar legújabb, Mindenen át! című albumáról az első, lemezelőzetes kislemeznóta az Egy jó nagy korty az életből lett, mely a banda poposabb, rádióbarátabb oldalát domborítja ki. A kislemezdalhoz tartozó hivatalos werkfilm-klip a stúdiómunkálatok elmélyült és vicces pillanataiba enged betekintést.

Az új album kiadásával párhuzamosan, novemberben elindul az összes korábbi VálaszÚt dal digitális terjesztése. Tehát az új korong mellett hamarosan az összes digitális áruházban elérhetővé válnak a korábban magánkiadásban kiadott Titok és a Van még esély VálaszÚt albumok szerzeményei, utóbbiak frissen remaszterizált, újraénekelt változatban is.

A dedikálással egybekötött lemezbemutató koncert a budapesti Trafik Klubban kerül megrendezésre 2015. december 20-án vasárnap.

A VálaszÚt zenekar 2009 novemberében alakult Budapesten. Az együttest Szebelédi Zsolt és Móczár László hozta létre azzal a céllal, hogy az angol-magyar pop-rock hagyományokat követve modern és igényes zenét alkossanak.

A bejegyzés trackback címe:

https://felvidekirockmagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr848075952

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása