FELVIDÉKI KONCERTAJÁNLÓ ÉS HÍREK

Felvidéki ROCK

Felvidéki ROCK

ROAD - Dalpremier: Egy család vagyunk (Veletek)

2015. november 14. - bush69

road_2015_poster.jpg"M.A.T.T." címmel november 20-án jelenik meg a domoszlói Road zenekar új albuma az EDGE Records gondozásában. A Kettő bennem az én című klipes dal után Nagy Viktor (Mihaszna Film) jóvoltából elkészült a lemez zárótételre egy szöveges videó. November 16-án, hétfőn reggel 8:00-kor lezárul a lemez előrendelése! Ha szeretnéd, addig még egyedi pólóval, akár könyvvel és ajándék dedikált óriásposzterrel együtt, megrendelheted a www.road.hu oldalról!

facebook_png.png

Na és a legvégére tartogatjuk az igazi jóságot, a valódi hazait! Itt aztán nincs mellébeszélés, nincs művészkedés, nincs megfejtés. Minden egyes hang, minden egyes szó épp csak hogy a szemedet nem nyomja ki, annyira egyértelmű, annyira kézenfekvő! És annyira igazi! Veletek egy nyelvet beszélünk és egyet éneklünk:)

Imi:
"Nekem nagyon közel áll a szívemhez. A dalszerkezet és a dallamvilág tekintetében sem a legbonyolultabb tétel, de a zenei egyszerűsége mellett mégis izgalmas az utolsó pillanatig és az egyik legütősebb dal a lemezen. Az egyik kedvencem a többi 9 mellett!"

Erik:
"Őszinte, tiszta és egyszerű! Nálam alapmű már most, igazi koncertnóta"!

Varga Zoli:
"Lényegretörő, két és fél hangos HC költemény himnikus refrénnel, amit mindenki egyként fog énekelni, méltó lezárása a lemeznek."

Goya:
"Egy család vagyunk Veletek! Együtt mindenkivel! Csak a folyamatos fejrázás végtelen végig és egy kicsikét még tovább"

"Erőt adunk
Mindent magunk mögött hagyunk
Csak gyere utánunk amerre járunk
Egy az út a cél mi összetartozunk..."

Mondhatni ez egy adok-kapok dal, Road himnuszosra véve!
Mert tizenegy éve már annak, hogy adhatunk nektek és Ti adtok nekünk! És tizenegy éve mindennyian kapunk mindenfélét, bár valahogy mindig csak a szépet és jót vesszük észre! Köszönjük Nektek! Ez a dal Ti vagytok és mi vagyunk egyben! Nyersen, egyszerűen, szívből!

road_m_a_t_t_borito.jpg

 

1. Kettő bennem az én | 2. M.A.T.T. | 3. Húzom a kardot | 4. Túlzó kámfor illat | 5. Zsák a foltját | 6. A jó reménység foka | 7. Kígyóméreg | 8. Lopott ezüstkanál | 9. Csillag lennék | 10. Egy család vagyunk (Veletek)

A bejegyzés trackback címe:

https://felvidekirockmagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr108077046

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása