FELVIDÉKI KONCERTAJÁNLÓ ÉS HÍREK

Felvidéki ROCK

Felvidéki ROCK

MOBY DICK - Hofi partra száll

2015. november 12. - bush69

hoffer_peter.jpg

Hoffer Péter "Hofi" nélkül dolgozik tovább a Moby Dick! Péter még nem volt 18 éves, amikor 1992-ben csatlakozott az akkor már országosan ismert és rendkívül sikeres csapathoz. 23 év után távozik a zenekartól egyéb munkái, más zenei elkötelezettségei és a rá háruló családi feladatok miatt.

Bizonyára sokan észrevettétek, hogy az elmúlt években Hofi helyett gyakran más ült a dobok mögött a Moby Dick koncerteken. A zenekar 1992-től tartó második klasszikus felállásának Hofi oszlopos tagja volt, elévülhetetlen érdemei vannak a Moby Dick sikereiben. Megsokasodott egyéb munkái, más zenei elkötelezettségei és a rá háruló családi feladatok miatt nem tud teljes vállszélességgel részt venni a zenekar munkájában. Így nehéz szívvel úgy döntött, hogy távozik a zenekarból.hoffer_peter_bucsuzik.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://felvidekirockmagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr958072936

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása