FELVIDÉKI KONCERTAJÁNLÓ ÉS HÍREK

Felvidéki ROCK

Felvidéki ROCK

UNLEASH THE ARCHERS - Klippremier: Tonight We Ride

2015. május 29. - Kovenant

uta_band.jpg

A dallamos death metalt és a hagyományos, heroikus power metalt keverő kanadai Unleash The Archers következő albuma, a "Time Stands Still" a Napalm Records gondozásában fog hamarosan megjelenni, melyről az első kislemezdal rögtön videóra is került.

Tovább

S8 UNDERGROUND CLUB - Pop to Rock

s8_pop-to_rock.jpg

Pop to Rock, azaz a populáris zene keményebbik oldala mutatkozik meg torzított gitárokkal, néhol üvöltéssel, mindezt maximális hangerőn május 29-én, a Rákóczi tér közvetlen közelében elhelyezkedő S8 Underground Clubban. A nem régiben kialakított koncert helyszínre ellátogat hosszú kihagyás után az Everyday Workshop és Long Way, a Jonymes, a nem régiben Légó clubbot is megjárt Wannado Band, valamint az egyre népszerűbb Red Hot Chili Peppers tribute, a They'red Hot.

Tovább

VIII. ZORALL SÖROLIMPIA - Motoros és sportprogramok

viii_zorallsorolimpia.jpg

Ahogy azt már megszokhattuk, a Zorall Sörolimpia nem csak kiváló zenei programokkal várja a táborlakókat, de a sport fontosságát szem előtt tartva évek óta szerepelnek a programban sportesemények is. Már a fesztivál első napján, augusztus 27-én kispályás fociselejtezővel készülnek a szervezők, a második és a harmadik napon kerül megrendezésre az elmaradhatatlan Bitang vádli kerékpártúra a biciklis zoralloknak és zorallináknak, de ismét részt lehet venni a Hiller Árpád emléktúrán, valamint lesz motoros ügyességi verseny, sőt motorszépségverseny is.

Tovább

ANGUISH SUBLIME - Hamarosan jön az új EP

anguish_sublime_band.jpgAz Anguish Sublime egy 1998 októberében, még project-ként alakult szerbiai (újvidéki) atmoszférikus death metal együttes. "Thornwinged" címmel fog hamarosan egy új EP-t megjelentetni digitális formátumban, de a későbbiekben CD is várható korlátozott példányszámban. A kb. 20 perc játékidejű EP-n 3 teljes dal és egy instrumentális intro fog helyet kapni.

Tovább

THE BUNNY THE BEAR - Klippremier: It's Not Always Cold In Buffalo

thebunnythebear.jpg

Az amerikai post-punk csapat, a The Bunny The Bear negyedik albuma a Victory Records gondozásában jött ki "Stories" címmel még 2013. április 16-án. A csapat időközben énekesnőt váltott és az It's Not Always Cold In Buffalo című számukat újra fel is vették, majd a slágeres tételre el is készült az új klipjük.

Tovább
süti beállítások módosítása