FELVIDÉKI KONCERTAJÁNLÓ ÉS HÍREK

Felvidéki ROCK

Felvidéki ROCK

VIII. ZORALL SÖROLIMPIA - Motoros és sportprogramok

2015. május 28. - bush69

viii_zorallsorolimpia.jpg

Ahogy azt már megszokhattuk, a Zorall Sörolimpia nem csak kiváló zenei programokkal várja a táborlakókat, de a sport fontosságát szem előtt tartva évek óta szerepelnek a programban sportesemények is. Már a fesztivál első napján, augusztus 27-én kispályás fociselejtezővel készülnek a szervezők, a második és a harmadik napon kerül megrendezésre az elmaradhatatlan Bitang vádli kerékpártúra a biciklis zoralloknak és zorallináknak, de ismét részt lehet venni a Hiller Árpád emléktúrán, valamint lesz motoros ügyességi verseny, sőt motorszépségverseny is.

Már csak három hónap van vissza a fesztivál kezdetéig, így aki még nem vette meg a bérletét elővétben, itt pótolhatja: http://broadway.jegy.hu/info.php?event=55536

Találkozzunk idén is a Zorall Sörolimpián!

Esemény: https://www.facebook.com/events/1519015878349757

A bejegyzés trackback címe:

https://felvidekirockmagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr807498966

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása