FELVIDÉKI KONCERTAJÁNLÓ ÉS HÍREK

Felvidéki ROCK

Felvidéki ROCK

ALCOHOL - Árokba borulás helyett térj be a Borgödörbe!

2015. május 28. - bush69

alcohol_6_05_erd.jpg

Közeledik a turné vége, legalábbis ami a klubkoncerteket illeti, a nyár folyamán már csak fesztiválfellépésein lesz látható az Alcohol. Érden, a Borgödörben ingyenes bulival zárja tavaszi-nyári koncertsorozatát a banda június 5-én!

Ettől függetlenül továbbra sem nyugszik a csapat, háttérben zajlik majd a munka: elkészülhet a rég várt új nagylemez! Tevékenységüket három szereplés szakítja meg: IV. Ohrana-Balaton Lovagjai Rock Fesztivál (06.26., Balatonfőkajár), Rockmaraton (07.16., Dunaújváros), Zorall Sörolimpia (08.27-29., Alsóörs). A fellépéssorozat állandó vendége volt a Last Fire, együtt vitték végig, együtt is fejezik be a tavaszi-nyári turnét. Érdről sem hiányozhatnak, akár csak repertoárjukból az egyre szélesebb körben elterjedt bemutatkozó anyaguk, „Prométheusz könnye” címmel megjelent kiadvány dalai. Az est másik vendége a szintén fővárosi központú Toportyán Férgek, mely stílusát tekintve - saját leírásuk szerint – HC, thrash ’bunkóbb, parasztabb’ megoldása. Áprilisban Pakson szerepelt ugyanez a hármasfogat, aki lemaradt volna, ezúttal Érden pótolhatja! Ne feledd: ne az árokba borulj, inkább térj be a Borgödörbe!

Esemény: https://www.facebook.com/events/1424943934474962

A bejegyzés trackback címe:

https://felvidekirockmagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr417499118

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása