FELVIDÉKI KONCERTAJÁNLÓ ÉS HÍREK

Felvidéki ROCK

Felvidéki ROCK

AKIKÉRT A ZENE SZÓL - Emlékkoncert az égi zenekarba távozott szolnoki zenészekért

2015. május 28. - bush69

akikert_a_zene_szol_6.jpg

Július 3-án és 4-én immáron hatodik alkalommal kerül megrendezésre Szolnokon, az Akikért a zene szól névre keresztelt emlékkoncert. A rendezvényt évről-évre azoknak a szolnoki zenészeknek az emlékére rendezik meg, akik már az égi zenekarban zenélnek.

A szolnoki Hild János téren, mindkét napon délután 16:00 és 02:00 óra között szól majd a zene, a legnépszerűbb helyi zenekarok előadásában. A rendezvény ingyenes és remélhetőleg az időjárás is kegyes lesz a szervezőkhöz. A fellépő zenekarok és zenészek:

Július 3. péntek: RetroZóna, October, Beaton, NoName, Menyhárt Kiss Tivadar, Turai Tamás, Finta Zoltán, Vasicsek „Öcsi” János & Johnny Biglip Blues Band, Recovery, Tóth Petya, Szolnok Akusztik Trió, Riky, Szívhangok, Dian Robi, Rontó Guszti és Verebes Gyuri & Barátai.

Július 4. szombat: David&Crash Instrument, Anyám és Nyulam, HRB Rock Band, Reunion Rock, POP-Consort, Nagy Csaba and Friends, ETaP, Csányi Family, Art Club Quartet, Tóth Lajos Trió, Riff-Egylet, Misa Doki & Barátai és az Atlantic Crossing Orchestra.

A szervezők a műsorváltozás jogát fenntartják.

Esemény: https://www.facebook.com/events/1448705462090145

A bejegyzés trackback címe:

https://felvidekirockmagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr67499166

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása