FELVIDÉKI KONCERTAJÁNLÓ ÉS HÍREK

Felvidéki ROCK

Felvidéki ROCK

EDDA MŰVEK - Életmentő vért kapott Pataky Attila!

Az elmaradt székesfehérvári koncert új időpontja februárban lesz!

2015. december 26. - bush69

pataky.jpgAz Edda Művek frontembere az ünnepek alatt kórházba került. Az év végi koncertek időpontjait át kellett tenni későbbi időpontra.

Pataky Attila gyomor-bélhurut fertőzést kapott, a hasmenéstől felszakadtak az erei, emiatt került kórházba. Vérének 30-35%-át elveszítette, de hála a gyors orvosi beavatkozásnak, ma már sokkal jobban van. - írja a Blikk.hu

A rocker kórházi ágyáról a Blikken keresztül kíván boldog karácsonyt rajongóinak, és azt kéri, ne váltsák vissza a jegyeket, mert a bulik nem maradnak el!

A székesfehérvári és a Barba Negra-i koncertekre érkezőket, kérem, ne váltsátok vissza a jegyeiteket! Bízzatok bennem, úgy mint eddig a 41 év alatt! – üzente a Blikken keresztül Pataky Attila. – Rövid időn belül pótoljuk a koncerteket és még extrákkal is megtoldjuk! Lett volna még 30-án egy mezőkövesdi előszilveszteri fellépésem is. Drága földieim, februárban egy farsangi ajándék bulival pótolom a fellépést!

Kedves Rajongók, „EDDÁ-sok”!
Sajnálattal kell értesítenünk benneteket, hogy rajtunk kívül álló okok miatt (betegség, kórházi kezelés) a 2015. december 27-i Székesfehérvár-i és a 2015. december 28-i Budapest-i Barba Negra Music Club koncertet kénytelenek vagyunk a jövő év elejére áttenni!!!

Az elmaradt székesfehérvári koncert új időpontja 2016.február 20. és a Barba Negrában is februárban lesz. Pontos időpont még nincs.

A bejegyzés trackback címe:

https://felvidekirockmagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr328200072

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása