FELVIDÉKI KONCERTAJÁNLÓ ÉS HÍREK

Felvidéki ROCK

Felvidéki ROCK

OSSIAN - Dalpremier: Egyszerűen

2015. április 03. - Kovenant

ossain_band_2015.jpg

A hamarosan megjelenő új Ossian albumról, a "Lélekerő" címűről itt van egy új dal, az Egyszerűen. A csapat most egy igen húzós, középtempós nótát tett közzé szöveges videó formájában.

Tovább

LÉGÓ CLUB - Heavy Metal Feast Budapesten

heavy_metal_feast_lego_club.jpg

Igazi metal ünnepen vehetnek részt azok, akik április 10-én a budapesti Légó Clubba látogatnak! A jó hangulatról négy hazai együttes gondoskodik. Az este fő fellépője, a méltán népszerű Invader lesz. A változatosságra nem lehet panasz, hiszen a klasszikus heavy metal-on kívül betekintést nyerhetünk a power metal és a hard rock stílusokba, de a felvidékről érkező Kerecsen jóvoltából a folk irányába is. A koncertek után még bulizni vágyókat rockdiszkó szórakoztatja!

Tovább

MAJÁLIS MOSONMAGYARÓVÁRON - Tankcsapda, Rómeó Vérzik, Tombstone, Power és még sokan mások

majalis_mosonmagyarovaron.jpg

Igazán színvonalas programmal várják Mosonmagyaróvár lakóit május elsején és másodikán. A kétnapos majális során mindenki megtalálja a neki megfelelő szórakozást és a hozzá tartozó zenekart.

Tovább

TOOL - Kiszivárgott egy részlet a készülő új albumról!

tool_band_promopic_2006.jpg

Régi zeneipari poén már, hogy az új Tool album mikorra készül el. Legutolsó lemezük, a "10,000 Days" még 2006-ban jelent meg és a zenekar azóta ígérgeti a következő korongot. A halogatás és késlekedés már-már a Guns N' Roses "Chinese Democracy" című albumára is köröket ver. De a várakozásnak vége, a banda tényleg stúdiózik és most - legnagyobb bosszúságukra - ki is szivárogtak az első felvételek.

Tovább
süti beállítások módosítása