FELVIDÉKI KONCERTAJÁNLÓ ÉS HÍREK

Felvidéki ROCK

Felvidéki ROCK

LIVE MUSIC CLUB - Előhúsvéti mulatság Szegeden

2015. április 01. - bush69

live_music_club_aprilis_3.png

Április 3-án, azaz most pénteken, a SunCity Booking szervezésében egy többzenekaros előhúsvéti mulatság kerül megrendezésre a szegedi Live Music Clubban.

A bulin fellép a kerekegyházi Stubborn. Ők az alternatív hardcore műfajában jeleskednek és mindösszesen 3 EP büszke tulajdonosai. A budapesti One Reason To Kiss is színpadra lép az est folyamán. Ők sem ismeretlenek a modern metalt kedvelők körében, hiszen a csapat 2004 óta létezik. A kecskeméti Witch Bone Garden az előbbi két csapattal jövő hónaptól indul a tavaszi turnéjára, mely turné szinte az ország összes tájékát érinti majd. A Witch Bone Garden nyárra lemezt tervez, érdemes rájuk odafigyelni. Ahogy a vajdasági Phreniára is, akik szintén lemezt terveznek hamarosan, és a negyedik fellépői lesznek ennek az igazán zúzós estének. A bulira mindösszesen 600 forint a belépő. Érkezz időben, ne maradj le egyik remek bandáról sem.

Esemény: https://www.facebook.com/events/1404919309816043

A bejegyzés trackback címe:

https://felvidekirockmagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr127327676

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása