FELVIDÉKI KONCERTAJÁNLÓ ÉS HÍREK

Felvidéki ROCK

Felvidéki ROCK

TOOL - Kiszivárgott egy részlet a készülő új albumról!

2015. április 01. - Kovenant

tool_band_promopic_2006.jpg

Régi zeneipari poén már, hogy az új Tool album mikorra készül el. Legutolsó lemezük, a "10,000 Days" még 2006-ban jelent meg és a zenekar azóta ígérgeti a következő korongot. A halogatás és késlekedés már-már a Guns N' Roses "Chinese Democracy" című albumára is köröket ver. De a várakozásnak vége, a banda tényleg stúdiózik és most - legnagyobb bosszúságukra - ki is szivárogtak az első felvételek.

A zenekar hivatalos Facebook oldalán az alábbi felháborodott nyilatkozatot tette közzé:

"Hogy a zenénk kiszivárgott, az több szempontból is rendkívül felháborító. Először is, hatalmas szívás, hogy a beleegyezésed nélkül kerül ki az Internetre a még be sem fejezett munkád. Másodsorban az a tény, hogy azt valaki azonmód a saját neve alatt adja ki, mintha azt ő készítette volna, egyszerűen elképesztő. Senkit sem bátorítunk arra, hogy ezt a kiszivárgott zenerészletet meghallgassa, mert a dal még korántsem készült el, egyszerűen nincs befejezve és csak elrontja a zenei élvezetet. De ha tényleg meg akarjátok hallgatni, mert kíváncsiak vagytok, akkor mindkét részletet hallgassátok meg, mivel gyakorlatilag a két zenerészlet teljesen megegyezik. Nem is kell magyaráznunk: ez egyértelműen a szerzői jogok megsértése és plágium!"

Tool dalrészlet: https://youtu.be/R6mTIV003rU
A plágiummal vádolt dalrészlet: https://www.youtube.com/watch?v=x47NYUbtYb0

A Felvidéki Rock Magazin nevében egyértelműen elhatárolódunk minden ilyen jogellenes cselekedettől!

A bejegyzés trackback címe:

https://felvidekirockmagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr337325558

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása