FELVIDÉKI KONCERTAJÁNLÓ ÉS HÍREK

Felvidéki ROCK

Felvidéki ROCK

MOONSPELL: Novemberben Pozsonyban és Budapesten a Rotting Christ társaságában

2019. február 15. - bush69

moonspeel_2019.jpg

25 országot érintő, 50 állomásos giga turnéra indul a dark/gothic metalos portugál Moonspeel és a black/dark metalos görög Rotting Christ. A körútnak ráadásul pozsonyi és budapesti állomása is lesz!

facebook_png.png

NOVEMBER 20. | POZSONY | MMC

ESEMÉNY

NOVEMBER 22. | BUDAPEST | A38 HAJÓ

ESEMÉNY

A Moonspeel zenekar éppen új anyagának rögzítésén dolgozik, így elmondásuk szerint jó lesz újra “kiszabadulni”, a rajongókkal találkozni. Ráadásul a turnén először mutatják be az 1755 címet viselő lemezt teljes egészében, annak minden teátrális elemével együtt. A portugál nyelvű, koncepciózus anyag az 1755-ös lisszaboni földrengésekről szól, amelyek a keletkezett cunamival együtt a város legnagyobb részét romba döntötték.

Mindeközben ‘The Heretics’ címmel éppen ma látott napvilágot az extrém metalos görög Rotting Christ új stúdióalbuma, amelyet a zenekar történetnek leghosszabb turnéján be is mutat majd. moonspell_tour_2019.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://felvidekirockmagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr6014629140

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása