FELVIDÉKI KONCERTAJÁNLÓ ÉS HÍREK

Felvidéki ROCK

Felvidéki ROCK

túlontool X Hope Red - Felvidéki fertőzés a budapesti Vírus clubban

2018. november 08. - bush69

hope_red_tulontool.jpgElső ízben mutatkozik be két felvidéki zenekar a budapesti Vírus clubban. Aki nem hallott még a gasztrometálról, a Hope Red-ről, vagy az idei Szlovákiai Magyar Könnyűzenei Szemlét megnyerő túlontool-ról, az november 9-én este megismerheti csallóköz két remek zenekarát.

NOVEMBER 9. | BUDAPEST | VÍRUS CLUB

21:00 | Hope Red (gastro metal)
www.facebook.com/wearehopered

22:00 | túlontool (Rap-rock/metal)
www.facebook.com/tulontool

ESEMÉNY

A Hope Red zenekar 2013-ban alakult, évtizedes tapasztalattal bíró zenészekből, jelenleg instrumentális zenét játszik. Az interneten a gerilla marketingjével vált hírhedté. A kiemelt koncerteket népszerűsítő anyagok több százezres elérést generáltak a közösségi hálókon. A zenekar 2014-ben debütált a Sötét szél c. dallal, majd két évvel később a Track#6 című single-lel, amely a BBC3, brit közszolgálati rádió lejátszási listájára is felkerült. 2019 első felében jelenik meg a zenekar első CD-je.

A túlontool zenekar 2016. decemberében alakult és az idei Szlovákiai Magyar Könnyűzenei Szemle győztesei. A több stílus elemeivel díszített dalok gerincét a rap szöveg és a metál zene adja. A fiúk célja a stílusok keverése és a kevert műfaj népszerűsítése. Idén tavasszal jelent meg az első kislemezük.

A bejegyzés trackback címe:

https://felvidekirockmagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr7714359807

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása