FELVIDÉKI KONCERTAJÁNLÓ ÉS HÍREK

Felvidéki ROCK

Felvidéki ROCK

BLUES COMPANY - Péntek este Párkányban! | Vendég: Üzemi Terület

2018. augusztus 22. - bush69

blues_company_2018.jpgA motoros találkozók egyik legnépszerűbb zenekara Felvidékre látogat. Az 1994-ben alakult budapesti Blues Company a párkányi V2 Rock Pub színpadán lép fel pénteken este. Az est vendégzenekara az esztergomi Üzemi Terület lesz.

facebook_png.pngAUGUSZTUS 24. | PÁRKÁNY | V2 ROCK PUB

ESEMÉNY

A zenekart 1994-ben hozta létre Szabó "Blöró" István és felesége. Kezdetben hagyományos blues zenét játszottak, később alakult ki jellegzetes, semmivel össze nem keverhető stílusuk. A banda ismert enyhén vulgáris, de humoros szövegeiről, és egyik fő védjegyük emellett maga a frontember, Blöró, aki egyszerre énekel, dobol, és ha kell, szintetizátoron is játszik eközben. De nem vásári mutatványosok ők, hanem az egyik legnépszerűbb motoros rock banda. Kötelező vendégei országszerte a különböző motoros találkozóknak, emellett sokat játszanak kisebb rockfesztiválokon is. Eddig 5 lemezt jelentettek meg, a maga nemében mindegyik remekműnek számít. Koncertjeiket a hihetetlenül jó hangulat jellemzi, kevés olyan koncertet látni, ahol a közönség annyira jól érezné magát, és fejből énekelné az összes dalt, mint egy Blues Company koncerten. Képesek akár egy kocsma hátsó udvarán is óriási hangulatot teremteni. Ők maguk mondták, nem akarnak semmit, csak szórakoztatni. És ezt nagyszerűen meg is teszik...

A bejegyzés trackback címe:

https://felvidekirockmagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr1614195807

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása