FELVIDÉKI KONCERTAJÁNLÓ ÉS HÍREK

Felvidéki ROCK

Felvidéki ROCK

13. ROCKFESZT - Május végéig még szavazhatsz!

2018. május 11. - bush69

13_rockfeszt.jpg

Idén is megrendezésre kerül Felvidék egyik legnagyobb rockfesztiválja. Már javában zajlanak a 13. Rockfeszt munkálatai. A rendezvény egy nagyobb helyszínre, a dunaszerdahelyi sikabonyi reptérre költözik, ami még több fellépőt jelent.

A nagyobb nevek közül már tudható, habár hivatalosan még nem jelentették be, hogy ott lesz a Depresszió és a Rómeó Vérzik is.

ESEMÉNY

Április végéig több magyarországi és felvidéki rock banda is jelentkezett fellépőnek. A szervezők kiválasztották a legjobbakat és az alábbi linken már el is indult a közönségszavazás: SZAVAZZ!

Idén még több újdonsággal várunk titeket az új helyszínünkön a dunaszerdahelyi-sikabonyi reptéren! A nagyobb helyszín még több fellépőt, még több sört és még több hangulatot jelent, mint eddig bármikor!
Csatlakozzatok, nehogy valamiről lemaradjatok!
Fellépők, jegyinformációk és egyéb hasznos infók hamarosan!

Forrás: https://www.facebook.com/rockfeszt/

A bejegyzés trackback címe:

https://felvidekirockmagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr9013908142

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása