FELVIDÉKI KONCERTAJÁNLÓ ÉS HÍREK

Felvidéki ROCK

Felvidéki ROCK

RÓMEÓ VÉRZIK - Újra négyen!

2018. január 07. - bush69

rv_2018.jpg

Újratervezés 2018-ban! Hatalmas változásokkal indítja az új esztendőt a Rómeó Vérzik, hiszen a tavalyi dunaszerdahelyi koncertjünkön volt látható utoljára az a zenekari felállás. A csapat tagsága négy év után ismét négy főből áll. A zenekarhoz egy fiatal gitáros érkezett.

facebook_png.pngA zenekarhoz egy fiatal gitáros, Kálmán Ákos csatlakozott. Ákos tavaly ősszel hagyta ott a Phoenix RT zenekart. Január eleje óta a próbák már vele folynak.

ESEMÉNYEK

rv_akos_2018.jpg

Személyében egy fiatalos lendület, iszonyatos energia érkezett a zenekarba. Ákos gyerekkora óta rajongója a zenekarnak, hatalmas tisztelettel és alázattal nyúl a dalokhoz. Amióta hárman maradtunk az eddigi legsikeresebb albumainkat írtuk meg. Viszont az is igaz, hogy éreztük, hogy élőben a dalaink nem úgy dörrennek meg, ahogy mi azt hallani szeretnénk. Ákos és Ricsi nagyon jól kiegészítik egymást és a zenekaron belül is jó a hangulat. Már nagyon várjuk a tavaszi turnét, hogy újra odacsaphassunk az asztalra – mondta el Koppány.

A bejegyzés trackback címe:

https://felvidekirockmagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr1013555979

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása