FELVIDÉKI KONCERTAJÁNLÓ ÉS HÍREK

Felvidéki ROCK

Felvidéki ROCK

LAST FIRE - Hatalmas rockünnepnek ígérkezik a turnézáró buli

2016. június 10. - Felicium

13416862_1105745719486603_7988587653928660248_o.jpg

A Dürer Kert új termében, a Room 41-ben tartja országos turnéjának fináléját a modern heavy-ben utazó LAST FIRE. A június 18-i eseményen összesen hat zenekar fog fellépni, akik zenéjükben kicsit különböznek ugyan, de ennek a sokszínűségnek köszönhetően igazi fesztiválhangulatot fognak teremteni.

Az estét a még újnak számító, de a hardcore berkekben ismert tagokból álló Blissful Lunacy fogja nyitni, őket követi az a funky rockot játszó Sexnuggets, akiket a LF-es srácok a kazincbarcikai turnéállomásukon ismertek és szerettek meg. A buli egyik főzenekarának számít a nemrég új klipet megjelentető igazi tökös, zúzós hard rockban utazó Steroid, utánuk következik az a zenekar, akik több mint 3000 kilométer, 10 város, és kitudja hány liter sör és benzin elfogyasztása után újra hazai pályán játszik, és ez a zenekar nem más, mint a LAST FIRE. És ami ezután lesz, azt sem teszi senki zsebre. A Words of Blood legénysége azonnal igent mondott a felkérésre, így ezen az estén még a készülő új lemezről hallhatunk igazi modern metal csemegét. Az i-re a pontot pedig a Toportyán Férgek teszik fel, mondanunk sem kell, hogy a tőlük megszokott és általuk megfogalmazott bunkó hc méltó befejezése lesz az éjszakába nyúló, nyaktekerő őrületnek.

Az eseményhez itt tudsz csatlakozni
A beugró mindössze 800 Ft.
Érkezz hamar, és maradj nagyon sokáig!

A bejegyzés trackback címe:

https://felvidekirockmagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr58793836

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása