FELVIDÉKI KONCERTAJÁNLÓ ÉS HÍREK

Felvidéki ROCK

Felvidéki ROCK

HEGY - Megjelent a budapesti instrumentális, post-noise trió debüt lemeze

2016. június 09. - bush69

hegy.jpg

Június 1-jén “80 Miles Out & 6 Feet Under” címmel jelent meg a Hegy instrumentális, post-noise trió első lemeze. Az ötszámos, 48 perces lemez számos digitális platformon elérhető a GarageLive csapatának köszönhetően, úgy mint a Spotify, Deezer, Google Play stb...

facebook_png.pngA 2015-ben alakult trió a hagyományosabb post-rock elemektől a post-metalon át játszik a stílusokkal a lemezen, így a műfaj kedvelői egy új izgalmas hazai zenekart ismerhetnek meg a Hegyben. Az “80 Miles Out & 6 Feet Under” felfogható egyfajta zenei kísérletként, mely hasonlatos Frankenstein különböző testrészekből összerakott teremtményéhez: It’s Alive! It’s Alive! - szól az első szám. A zenekar lemezbemutatója augusztus 12-én lesz a Gozsdu Manó Klubban, a belga Terraformer társaságában.

iTunes: http://tinyurl.com/HEGY-iTunes
Spotify: http://tinyurl.com/HEGY-Spotify
Deezer: http://tinyurl.com/HEGY-Deezer
Google Play: http://tinyurl.com/HEGY-GooglePlay
Bandcamp: http://tinyurl.com/HEGY-Bandcamp

A bejegyzés trackback címe:

https://felvidekirockmagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr68794048

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása