FELVIDÉKI KONCERTAJÁNLÓ ÉS HÍREK

Felvidéki ROCK

Felvidéki ROCK

SUNRISE CIRCUS - Megjelent a Trenches EP

2016. június 05. - Felicium
cover_1.jpg
Megjelent a 8 éves Sunrise Circus legújabb kislemeze "Trenches" címmel. A budapesti csapat egy négy számos anyaggal jelentkezett bő egy hónapja, mely igazán erőteljes és pszihedelikusra sikerült.

TRENCHES EP 2016

Collapsing Waltz
Houdini
Revolt for the Sun
Leftover Dignity

A Sunrise Circus 6 éve létezik, gerincét máig egy székesfehérvári kötődésű zenész baráti társaság adja. A legtöbb volt és jelenlegi tag játszik/játszott más zenekarokban is, így a formáció kezdetben leginkább egy olyan kötetlen próbatermi jam-sessionként működött, ahová a tagok lehozhatták azokat az elképzeléseiket is, amiket más zenekaraikban nem feltétlenül tudtak felhasználni.
Az ötletelésekre nagy hatással voltak a hatvanas-hetvenes évek nagy progresszív és pszichedelikus zenekarai (pl.: King Crimson, Pink Floyd, Led Zeppelin) és ezek újkori követőinek legkülönfélébb műfaji elfajzásai, ezért aztán a zenekarra kezdetektől fogva jellemző volt az improvizatív, nyitott, élő előadásmód és a nem szokványos dalszerkezetekben való gondolkodás.
Az egész lemez letölthető ITT!

 

Alapjába véve egy nagyon izgalmas kislemez a Trenches és érdemes neki esélyt adni, főleg ha valami újat, izgalmasat vagy érdekeset keresünk. (A zenekar ITT megtalálható) Élőben pedig június 10-én Budapesten a R33-ban lehet őket elcsípni (Esemény ITT), június 11-én pedig Székesfehérváron a Bory-Várban látható a csapat (Esemény ITT).
sunrise_circus_promo_03.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://felvidekirockmagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr628773870

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása