FELVIDÉKI KONCERTAJÁNLÓ ÉS HÍREK

Felvidéki ROCK

Felvidéki ROCK

ONEHEADEDMAN - Dalpremier: The Enemy

2016. április 23. - Kovenant

oneheadman.jpg

Négy év kihagyás után tért vissza a OneHeadedMan, mégpedig rögtön egy új dallal, melyre szöveges videót is készítettek. A klip a hajtás után megtekinthető, továbbá információt is kaphattok a május közepi visszatérő koncertjükről is.

Míg elég sok rock és metal zenekar feloszlott a mostoha körülmények hatására, mi 4 év kihagyás után egy újra jól működő zenekarként tudunk visszatérni egy szöveges, animációs videóval, valamint egy koncerttel a Dürer kertben, május 14-én (Majesty /Dream Theater Tribute/, OneHeadedman, Clue, Dharma).

A dal és a szöveges videó keverését és animációját Tóth András Dániel készítette, az énekfelvételekért Csongor Bálint felelt, míg a maszterelés a Trashhill Stúdióban készült Szűcs Szabolcs irányításával.

A májusi koncert Facebook-eseményét itt találjátok.

oneheadman_cover.jpgA OneHeadedMan jelenlegi felállása:

Ujházi Krisztina - ének
Tóth András Dániel - gitár
Fehér Sándor - basszusgitár
Szőnyi Zoltán - dob

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://felvidekirockmagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr318656984

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása