FELVIDÉKI KONCERTAJÁNLÓ ÉS HÍREK

Felvidéki ROCK

Felvidéki ROCK

BLACK JACK - Új szöveges videó: Minden más

2016. február 05. - bush69

black_jack_zenekar.jpg

Tavaly ősszel jelent meg a tatabányai Black Jack debütáló lemeze, "Múlik" címmel, mely hat saját nótát, és hat bónusz feldolgozás dalt tartalmaz. A Minden más című dalra készült el új szöveges videójuk.

facebook_png.pngA 2010-ben alakult zenekar majd’ két évig turnézott a Zorallal. Bejárták az egész országot, és a remek zenének köszönhetően mindenhol begyűjtöttek néhány rajongót. A 2016-os évben egyedül vágnak neki az ország klubjainak, a következő állomás, február 6-án a várpalotai Alagsor lesz. Vendéget is visznek magukkal, a színpad bemelegítéséért a Határzár lesz a felelős.

Esemény: https://www.facebook.com/events/966027733477089

black_jack_cd_cover_front.pngA RockFactor vendége 2016.01.13-án Kristóf Milán volt, a banda zenekar gitárosa! A riportban elhangzik, hogy miért dugdosta 2 hétig az első hangszerét az ágy alatt, és hogy milyen volt Mongóliában, ahol világsztárként fogadták őket előző zenekarával, valamint a Zorall zenekarral éveken át tartó kapcsolatukról, és még sok zenekari esemény is helyet kapott a beszélgetésben!

A bejegyzés trackback címe:

https://felvidekirockmagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr598362166

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása