FELVIDÉKI KONCERTAJÁNLÓ ÉS HÍREK

Felvidéki ROCK

Felvidéki ROCK

MAGMA RISE - Új EP márciusban

2016. január 16. - bush69

magma_rise_2015_band.jpgFebruár közepén Hidasi Barnabással rögzíti "False flag operation" című új anyagát a budapesti Magma Rise zenekar. Az új EP dupla CD formában, a "The man in the maze" című 2. lemez újra kiadásával együtt jelenik meg a Nail Records gondozásában 2016. márciusában.

 facebook_png.pngA már korábban említett 4 új dal mellé rögzítjük a Trouble Pray for the dead című klasszikusát is, amelyet Brian "Butch" Balich (a doom legenda pittsburghi Penance hajdani az Argus jelenlegi énekese fog felénekelni. Ezt az együttműködést már hosszú évek óta tervezzük, most végre realizálódik.

Március 16-án a budapesti Dürer Kertben játszik a banda az Eric Wagner (ex-Trouble frontember) vezette The Skull zenekarral.

magma_rise_2016_cd.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://felvidekirockmagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr598276756

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása