FELVIDÉKI KONCERTAJÁNLÓ ÉS HÍREK

Felvidéki ROCK

Felvidéki ROCK

LAY - Dalpremier: THC (Subscribe tribute song)

2016. január 02. - Felicium

12482815_1013928485315843_1570416878_o.jpg

A Subscribe zenekar Magyarország egyik legkedveltebb koncert csapata, ezt mind tudjuk. Aki csak egyszer is volt a bulijukon, biztosan visszasírja azt az élményt, hiszen azt az őrületet csak ők tudták! Bizony múlt idő, mert 2015-ben a csapat bejelentette bizonytalan ideig tartó visszavonulását. Hogy ez mit jelent? Nem tudni. Talán csak rövid időre, de lehet, hogy örökre elvesztettük kedvenceinket...

És hogy hogy jön ide a LAY? Ők egy őcsényi zenekar, akik imádják és tisztelik a Subscribe eddigi másfél évtizedes munkáját. Ezért írtak egy számot csak az ő tiszteletükre, melyet házi stúdiójukban rögzítettek, az előző két nagylemezükhöz hasonlóan. A hangzás ehhez képest igazán ütős lett, sőt az a bizonyos "subi hangulat" is átjön, ami a lemezeken érezhető. Nem rég megvettem a számomra nagyon kedves "Sanity Has Left the Building"-et és hátborzongató, hogy mennyire eltalálták a tolna megyei srácok. Ha csak egy kicsit is szereted ezt a stílust, a szám neked való! No meg persze az eddigi lemezeikbe is megéri belehallgatni...

BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁN A ZENEKAR MINDENKINEK!

Bizakodóan tekintünk a 2016-os évre, ezért is szeretnénk veletek megosztani a SUBSCRIBE zenekarnak írt számunkat! A megírásának az oka egyszerű:

TÉRJEN VISSZA A SUBSCRIBE MIHAMARABB!

Segítsetek nekünk megosztásokkal, hogy eljusson hozzájuk az üzenet! Közös erővel megmutathatjuk nekik az irántuk táplált tiszteletünket és szeretetünket, hogy ismét szeretnénk bólogatni a koncertjeiken, teljes hangerőn bömböltetni az új lemezeket! Annyit adtak már nekünk, hogy itt volt az ideje, hogy viszonozzuk nekik a sok fájó nyakat és kielégült fület!

SUBSCRIBE-OT ÉS SÖRT A NÉPNEK!

layband.bandcamp.com

youtube csatorna

facebook profil

A bejegyzés trackback címe:

https://felvidekirockmagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr778225184

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása