FELVIDÉKI KONCERTAJÁNLÓ ÉS HÍREK

Felvidéki ROCK

Felvidéki ROCK

DIRTY DOGS - Határozatlan időre felfüggeszti működését

2015. február 14. - bush69

dirty_dogs_2008-2015.jpgA tatabányai Dirty Dogs határozatlan időre felfüggeszti működését. 2011-ben jelent meg második albumuk "Fekete Mámor"címmel, majd tavaly decemberben az új énekessel (Suták Attila) kiadták a "Félúton" című kislemezüket. Idén tervezték harmadik nagylemezük megjelenését. Olvasd el a döntésük okát a "tovább" gombra kattintva.

Tovább

NIGHTWISH - Klippremier : Élan

nw.bmp

A finn szimfonikus metal mesterei, a Nightwish csapat új stúdióalbuma "Endless Forms Most Beautiful" címmel március 27-én jelenik meg Európában. Ma (február 13.) jelent meg a négyszámos kislemezt (Élan), melyen helyet kap a nóta album verziója, a rádiós formátum, egy alternatív verzió, valamint a közelgő lemezen nem szereplő Sagan dal is.

Tovább

KERECSEN | RÉVKOMÁROM | FOLK ROCK BLUES METAL

kerecsen2015.jpgA zenekar 2004-ben alakult a felvidéki Észak-Komáromban. Kezdetben Rising név alatt klasszikus rock-metál feldolgozásokat játszott (Hendrix, Deep Purple, Black Sabbath, AC/DC, P.Mobil, P.Box, Piramis, Cream stb.). Az akkori felállás trió volt, ahogyan ma is az. Idővel jöttek a saját számok és a zenekar felvette az igazán kifejező Kerecsen nevet.

Tovább

KUNOS - nézd meg a Kun Péter emlékére készült kisfilmet

kun_peti_guitar_pps_700.jpgKun Péter mindössze 25 éves volt, amikor egy végzetes motorbaleset során életét vesztette 1993. július 10-én. Önálló pályafutását 1984-ben kezdte, saját alapítású zenekarában, a Triton-ban kezdte, játszott a Magazin-ban, a Sing Sing-ben, a Kenguru-ban és profi karrierjének nyitányaként a Pokolgép együttesben és az Edda Művek-ben. Elkészült egy félórás kisfilm Kunos emlékére, amiben többek között Pataky Attila, Kicska László, Boros Csaba, Lévai-Hangyássy László, Csarnoki Anti, Rudán Joe és Sipos Péter is megszólal.

Tovább

S8 UNDERGROUND CLUB - Péntek 13: Ask The Dust | Millió Rózsaszál | New Finger | Sun Oneself | Rockbuli

pentek_13_s8_facebook_fejlec.jpg

Nem mondhatja magát balszerencsésnek az aki, ezen a babonával övezett napon, fővárosunk legújabb undergorund klubjába látogat. Lesz itt ugyanis punk, rock, alter, blues és még „hoochie coochie rock 'n' roll” is, négy feltörekvő zenekar tolmácsolásában. Fittyet hányva a fekete macskákra és a Péntek 13. baljós napjára, az S8 Underground Clubba látogat az Ask The Dust, a Millió Rózsaszál, a New Finger és a Sun Oneself.

Tovább

S8 UNDERGROUND CLUB - akusztikus est: Out of the Window | Kiss Péter | AdryA Acoustic | GRB Akusztik

acousticsongs_s8_facebook_fejlec.jpg

Aki eddig úgy gondolta, hogy az akusztikus zene egysíkú és unalmas, az most könnyen meggyőződhet az ellenkezőjéről. Változatos csütörtöki programmal várja a kétkedőket és az elkötelezett rajongókat, belvárosunk legújabb underground klubja az S8 Underground Club. Négy kiváló produkció, majdnem öt órában. A programot, két fiatal és energikus lány formációja, az Out of the Window nyitja meg. Őket Kiss Péter, a Kőbányai Zenei Stúdió növendéke követi. Az este második felében Antal Adrienn, azaz AdryA hangját csodálhatjuk meg két zenekar élén. Előbb az Adrya, majd a GRB lép színpadra.

Tovább
süti beállítások módosítása