FELVIDÉKI KONCERTAJÁNLÓ ÉS HÍREK

Felvidéki ROCK

Felvidéki ROCK

NIGHTWISH - Klippremier : Élan

2015. február 13. - bush69

nw.bmp

A finn szimfonikus metal mesterei, a Nightwish csapat új stúdióalbuma "Endless Forms Most Beautiful" címmel március 27-én jelenik meg Európában. Ma (február 13.) jelent meg a négyszámos kislemezt (Élan), melyen helyet kap a nóta album verziója, a rádiós formátum, egy alternatív verzió, valamint a közelgő lemezen nem szereplő Sagan dal is.

facebook_png.pngAz új album lesz az első, melyen a holland énekesnő, Floor Jansen szerepel. A csapat dobosa, Jukka Nevalainen sajnos nem tudott részt venni a stúdiómunkálatokban betegsége miatt, így őt Kai Hahto (Wintersun) helyettesítette.

Összegyűjtöttük a finn szimfonikus metal csapat, a Nightwish közelgő albumáról minden információt és stúdiós előzetest, így szinte lépésről lépésre nyomon követheted a lemezkészítés minden fázisát a videós bejelentkezéseken keresztül.

A sorozat korábbi epizódjait itt találhatod:

1. rész: www.youtube.com/watch?v=BB1IrA8FwrY

2. rész: www.youtube.com/watch?v=lIhsFClj0U4

3. rész: www.youtube.com/watch?v=GQ9PFUZ9uGs

4. rész: http://youtu.be/tJF4Twus_08

5. rész: http://youtu.be/On9V0QBoFW4

6. rész: http://youtu.be/XxcuVtdR6po

7. rész: http://youtu.be/xPoVHMT2Gcc

8. rész: http://youtu.be/r0ivbQz3IGI

Az "Endless Forms Most Beautiful" korong tizenegy új dalt tartalmaz és az alábbi formátumokban fog megjelenni:

  • Standard CD
  • Digibook (benne az album instrumentális verziójával CD-n)
  • 2LP (kihajthatós vinyl) különböző színekben
  • Earbook (benne az instrumentális és nagyzenekari verzióval CD-n)
  • Earbook (deluxe kiadás bónusz vinyl verzióval)
  • Digitálisan letölthető formátum

cover_1.bmp

Az album máris előrendelhető a következő weboldalon: http://smarturl.it/NIGHTWISH-Endless

A NIGHTWISH immár nyolcadik korongján a híres biológus és író, Richard Dawkins professzor is vendégszerepelni fog. A borítót a Toxic Angel művésznévre hallgató grafikus készítette, aki több lemez óta együtt dolgozik a finn brigáddal.

A lemez címe Charles Darwin könyvének utolsó mondatából származik (A fajok eredete): "Felemelő elképzelés ez, amely szerint a Teremtő az életet a maga különféle erőivel együtt eredetileg csupán néhány, vagy csak egyetlen formába lehelte bele, és mialatt bolygónk a gravitáció megmásíthatatlan törvényét követve keringett körbe-körbe, ebből az egyszerű kezdetből kiindulva végtelenül sokféle, csodálatos és gyönyörű forma bontakozott ki – és teszi ma is."

A bejegyzés trackback címe:

https://felvidekirockmagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr847172989

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása