FELVIDÉKI KONCERTAJÁNLÓ ÉS HÍREK

Felvidéki ROCK

Felvidéki ROCK

EDDA MŰVEK - Életmentő vért kapott Pataky Attila!

Az elmaradt székesfehérvári koncert új időpontja februárban lesz!

2015. december 26. - bush69

pataky.jpgAz Edda Művek frontembere az ünnepek alatt kórházba került. Az év végi koncertek időpontjait át kellett tenni későbbi időpontra.

Tovább

HUNGARICA - Klippremier: Karácsony este

Februárban jubileumi koncert a Barba Negrában

hungarica.jpg

A soproni Hungarica zenekar legújabb dala, digitális kislemez formátumban, a Hammer Music gondozásában jelent meg. A hazai rockélet kiválóságainak vendégszereplésével készült London hiába vár című szerzemény után szent este egy újabb klippel jelentkeztek.

Tovább

AVANTASIA - Ízelítő öt új dalból

Márciusban és áprilisban felvidéki koncert!

avantasia_mystery_of_a_blood_red_rose.jpg

Tobias Sammet (Edguy) és metal-opera projektje, az Avantasia hetedik lemeze 2016. január 29-én jelenik meg. A "Ghostlights" címre keresztelt albumon többek között olyan vendégzenészek jutottak szerephez, mint Sharon Den Adel (Within Temptation), Geoff Tate (Operation: Mindcrime, ex-Queensrÿche), Jorn Lande és Michael Kiske (Unisonic, ex-Helloween). A december 11-én bemutatott első single dal után most öt új dalba is belehallgathatunk.

Tovább

FRM - 2015 legjobb rock/metal albumai | bush TOP 10

top10_bush.jpg...mint az oldal főszerkesztője az utóbbi időben nem sok album fogott meg, hogy őszinte legyek. Ez talán az utóbbi években meghallgatott 1000 vagy még több lemez teszi, vagy csak öregszem és már nemigen tudnak rám hatni olyan bandák sem, akik eddig a "kedvenceim" voltak. Sohasem volt legjobban szeretett 3 bandám, és most kellene egy tízes listát összeállítanom. Mivel ez egy felvidéki oldal, illő lenne hazai előadót is a listámra tenni, ők a Phoenix Rt lesznek, mert bízok bennük, hogy megtalálják a saját stílusukat idővel.

Tovább

MAEOTIS - Megjelent a második EP

maeotis_zenekar.JPGMegjelent az ősmagyar metalt játszó Maeotis második EP-je. A debreceni zenekar új lemeze egy összefüggő történetet mesél el a magyar történelemben kalandozó hadjáratokként elhíresült események legendás hadvezéréről, Vérbulcsúról, kinek személye - jelentősége ellenére - talán még kevéssé ismert a jelen kor embere számára. A hanganyag második tételéhez egy videó is készült, mely a dal szövegét tartalmazza latin betűs és rovásírásos formában.

Tovább
süti beállítások módosítása