FELVIDÉKI KONCERTAJÁNLÓ ÉS HÍREK

Felvidéki ROCK

Felvidéki ROCK

LEANDER KILLS - Rising után újra szólóban!

2015. november 05. - bush69

leander_kills_logo.jpgSzeptember elején sokkoló hírként érte a rajongókat, hogy zenei és nézeteltérésbeli különbségek miatt öt év után befejezi pályafutását a Leander Rising zenekar. A csapat búcsúturnéja jelenleg is tart, és december 27-én a Barba Negrában végleg elköszönnek. Köteles Leander Leander Kills néven folytatja tovább és egy hét múlva érkezik szóló - metal projektjének első dala, a Szerelmetlen Dal, amiből itt egy rövid ízelítő.

Tovább

BLACK JACK - Friss klip, pénteken lemezbemutató Tatabányán

black_jack_zenekar.jpg

"Múlik" címmel hamarosan bemutatkozó albummal jelentkezik a tatabányai Black Jack. A csapat második éve a Zorall előbandájaként járja az országot, így lassan nincs már olyan település, ahol ne hallottak volna a zenekarról. Az új lemez megjelenését beharangozandó, új videoklipet készített a zenekar. A Letűnt Csillag című dalra az elmúlt nyár emlékképeiből vágtak össze egy csokrot a srácot, ebből készült el a mozi. Ezt a nótát, és természetesen a bemutatkozó album összes többi dalát meghallgathatják azok, akik november 6-án, pénteken ellátogatnak Tatabányára, a Roxxy Music Caféba.

Tovább

SLASH - 2 hét múlva az Arénában!

slash_featuring_myles_kennedy_and_the_conspirators_budapest.jpgMár csak 2 hét és a világ egyik legjobb gitárosát a BudapestAréna színpadán láthatjuk bandájával! A produkció 7.5 tonna felszerelést szállít magával minden városba,ehhez általában 4 kamiont és 3 buszt használnak. 16 fős utazótechnikai stáb van a zenekar mellett, akiknek 44 magyar segédkezik majd az Arénában a buli napján. Slash és csapata szereti a maximumot kihozni a koncertekből, így november 18-án délután 2 órás beállást és próbát tartanak a helyszínen.

Tovább

DEVIL YOU KNOW - Survivor feldolgozás az új lemezről: Eye Of The Tiger

dyk_1.jpg

"They Bleed Red" címmel november 6-án jelentik meg az ex-Kilsswitch Engage énekes, Howard Jones bandájának második albuma a Nuclear Blast kiadó gondozásában. A lemezről már két új dalt bemutattunk, most itt van a lemez egyik bónuszdala, a Rocky filmből ismert Eye Of The Tiger (Survivor) feldolgozása.

Tovább
süti beállítások módosítása