FELVIDÉKI KONCERTAJÁNLÓ ÉS HÍREK

Felvidéki ROCK

Felvidéki ROCK

SLASH - 2 hét múlva az Arénában!

2015. november 04. - bush69

slash_featuring_myles_kennedy_and_the_conspirators_budapest.jpgMár csak 2 hét és a világ egyik legjobb gitárosát a BudapestAréna színpadán láthatjuk bandájával! A produkció 7.5 tonna felszerelést szállít magával minden városba,ehhez általában 4 kamiont és 3 buszt használnak. 16 fős utazótechnikai stáb van a zenekar mellett, akiknek 44 magyar segédkezik majd az Arénában a buli napján. Slash és csapata szereti a maximumot kihozni a koncertekből, így november 18-án délután 2 órás beállást és próbát tartanak a helyszínen.

Az öltözőbe semmilyen extra felszerelést nem kértek, a tükrön, székeken és asztalon kívül csak szélessávú internetet valamint 120 Voltos átalakítókat kell biztosítani.

Slash már évekkel ezelőtt leállt addigi önpusztító életmódjáról és teljesen tiszta, ennek megfelelően az öltözőbe tejet, gyümölcsleveket, jeges teát, kávét, vizet, gyümölcsjoghurtot, gyümölcs-, zöldség- és sajttálakat, valamint mandulát és egyéb magvakat kérnek. Ráadásul az egész színpad mögötti részt és az öltözőket is szigorúan nem-dohányzó területként kezelik.

A produkció kérésének megfelelően nem lehet behozni a koncertre lézerpontozót, profi- vagy félprofi fotós felszerelést,bármilyen videókamerát vagy hangrögzítő eszközt, illetve palackokat és üvegeket.

Az estét még 8 óra előtt a RavenEye nyitja meg, a hírek szerint Slash, Myles Kennedy & The Conspirators pedig közel 3 óráskoncerttel készülnek a budapesti közönségnek!

A november 18-i Slash koncertre jegyek korlátozott számban még kaphatók a www.livenation.hu oldalon keresztül és a Ticketpro országos hálózatában.

Esemény: https://www.facebook.com/events/464789850358472

További info:
http://slashonline.com
www.livenation.hu
www.ticketpro.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://felvidekirockmagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr778050738

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása