FELVIDÉKI KONCERTAJÁNLÓ ÉS HÍREK

Felvidéki ROCK

Felvidéki ROCK

BLACK JACK - Friss klip, pénteken lemezbemutató Tatabányán

2015. november 04. - bush69

black_jack_zenekar.jpg

"Múlik" címmel hamarosan bemutatkozó albummal jelentkezik a tatabányai Black Jack. A csapat második éve a Zorall előbandájaként járja az országot, így lassan nincs már olyan település, ahol ne hallottak volna a zenekarról. Az új lemez megjelenését beharangozandó, új videoklipet készített a zenekar. A Letűnt Csillag című dalra az elmúlt nyár emlékképeiből vágtak össze egy csokrot a srácot, ebből készült el a mozi. Ezt a nótát, és természetesen a bemutatkozó album összes többi dalát meghallgathatják azok, akik november 6-án, pénteken ellátogatnak Tatabányára, a Roxxy Music Caféba.

facebook_png.png Az album hat saját nótát, és hat bónusz feldolgozás dalt tartalmaz. Az 5 éves születésnapi + lemezbemutató koncert vendégzenekara a szintén helyi What? lesz.

Esemény: https://www.facebook.com/events/190206421315638

black_jack_cd_cover_front.png

A bejegyzés trackback címe:

https://felvidekirockmagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr968051010

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása