FELVIDÉKI KONCERTAJÁNLÓ ÉS HÍREK

Felvidéki ROCK

Felvidéki ROCK

DECAYING INCEST - Készül a második lemez

2015. július 11. - bush69

decaying_incest_2015.jpg2011-ben, a Nail Records gondozásában jelent meg a csornai Decaying Incest első lemeze, így épp az ideje egy újabb korongnak. A csapat nemrégiben új énekessel és basszusgitárossal erősödött meg, így már az ő közreműködésükkel készül a második lemez.

Tovább

SEX ACTION - Meghallgatható a koncertalbum

sex_action_2015_1.jpg25 éves lett Magyarország első számú dirty rock csapata. A jeles évforduló alkalmából újra összeállt a legendás eredeti felállás, és 2015. április 11-én a Barba Negra Music Clubban egy hatalmas koncerttel ünnepelte a szülinapot. A koncert rögzítésre került, és CD+DVD formában, igényes csomagolásban látott napvilágot.

Tovább

COVER - A marosvásárhelyi banda legújabb videója: Choosing Right

cover2015.jpgElkészült a marosvásárhelyi Cover zenekar legújabb videója a Choosing Right című dalra. A dal már ismerős lehet azok számára,akik meghallgatták a májusban megjelent "Past \ PRESENT / Future" című lemezt.

"A mindennapok egyik leggyakoribb kérdésére próbál választ adni a dal mondanivalója, éspedig a helyes döntéshozatalról és annak drasztikus következményeiről, ha nem a helyes irányba történik a választás. A manipulálás fortélyain át kell látni, általános kötelesség a helyes informálódás, az igazság felkarolása és megőrzése a közös jólét érdekében." - a zenekar.

Tovább
süti beállítások módosítása