FELVIDÉKI KONCERTAJÁNLÓ ÉS HÍREK

Felvidéki ROCK

Felvidéki ROCK

COVER - A marosvásárhelyi banda legújabb videója: Choosing Right

2015. július 10. - bush69

cover2015.jpgElkészült a marosvásárhelyi Cover zenekar legújabb videója a Choosing Right című dalra. A dal már ismerős lehet azok számára,akik meghallgatták a májusban megjelent "Past \ PRESENT / Future" című lemezt.

"A mindennapok egyik leggyakoribb kérdésére próbál választ adni a dal mondanivalója, éspedig a helyes döntéshozatalról és annak drasztikus következményeiről, ha nem a helyes irányba történik a választás. A manipulálás fortélyain át kell látni, általános kötelesség a helyes informálódás, az igazság felkarolása és megőrzése a közös jólét érdekében." - a zenekar.

facebook_png.png"Ahogyan a Past,Present,Future cím is jelzi, a lemez az elmúlt évek termése.Vannak rajta régebbi dalok is amiket rendszeresen játszunk a koncerteken, illetve videoklip formájában is kihoztunk már. De az "ismertebb" dalok mellett, új dalok is helyett kaptak, mind például a Choosing Right és a Let's Ride dalok. A dalok szövegei a nagy betűs élet mindennapjairól szólnak. A felvételek a "Tuning Room"-nak becézett próbatermükben lettek rögzítve, a lemez hangzásáért az MS stúdió felel." - a zenekar.

cover_cd_cover.jpg

01.Intro
02.Was It Magic?
03.Disappointed
04.Choosing Right
05.Endless Nightmare
06.Uncertain Grounds
07.Weather-Beaten Soul
08.A Thousand Tricks
09.New Hope
10.Let's Ride
11.Outro
12.Endless Nightmare (acoustic version)::Bonus Track

A bejegyzés trackback címe:

https://felvidekirockmagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr397615500

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása