FELVIDÉKI KONCERTAJÁNLÓ ÉS HÍREK

Felvidéki ROCK

Felvidéki ROCK

DECAYING INCEST - Készül a második lemez

2015. július 11. - bush69

decaying_incest_2015.jpg2011-ben, a Nail Records gondozásában jelent meg a csornai Decaying Incest első lemeze, így épp az ideje egy újabb korongnak. A csapat nemrégiben új énekessel és basszusgitárossal erősödött meg, így már az ő közreműködésükkel készül a második lemez.

facebook_png.pngNégy dal teljes dobja és gitártémája már készen van, három dalnál már a basszusgitár is rögzítésre került, és következő lépésként Attila újra felénekli a Kitörnél című dalt. A lemezre a tervek szerint nyolc dal fog felkerülni és a srácok terveznek egy újabb videoklipet is. A munkálatok tehát szépen folynak, a zenekart pedig, ahogy a korábbi években is, idén is elcsíphetitek a Zorall Sörolimpián.

A bejegyzés trackback címe:

https://felvidekirockmagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr187618506

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása