FELVIDÉKI KONCERTAJÁNLÓ ÉS HÍREK

Felvidéki ROCK

Felvidéki ROCK

FRM - Társszerkesztőket keresünk | Jelentkezz

2015. június 28. - bush69

felvidekirockmagazin_concert.jpgA Felvidéki Rock Magazin társszerkesztőket keres. Ha jól tudsz angolul vagy németül (nem feltétel), ha írtál már lemezkritikát vagy koncertbeszámolókat. Ha van kedved interjúkat készíteni. Szóval, ha szereted a rock/metal műfajt és az időd is engedi, jelentkezz a felvidekirockmagazin@gmail.com email címen.

SOULFLY - Koncert az A38 Hajón | Vendég: Insane

soulfly_2015.jpg

A nu metal egyik legfontosabb alakja, Max Cavalera és a nu metal egyik legfontosabb zenekara, a Soulfly ismét Magyarországon! A budapesti klubfellépésnek különös aktualitást ad, hogy a Soulfly a napokban jelentette be új lemezét: így a koncert az augusztus 14-én megjelenő Archangel premierje is egyben! Az estet felvezeti a kitűnő honi Insane!

Tovább

S8 UNDERGROUND CLUB - Fanatics Tribute Night 4.

fanatics_tribute_night_4_s8_fb.jpg

Sokaknak nagy vágya, hogy eljuthasson egy Avenged Sevenfold, Dream Theater, Satriani vagy éppen Running Wild koncertre. Bár ez nem mindenkinek adatik meg a mai világban, egy valami bizonyos. A Blaha Lujza tértől pár percre július 3-án ez az álom részben megvalósul. Igaz, nem az eredeti tagokkal, de 4 feldolgozás zenekar, a Black Clouds, Js- Ystem, Sevengers és a The Privateer látogat az S8 Underground clubba, hogy kielégítse 4 külföldi banda rajongóit egy óriási tribute esttel. A vad bulizókra pedig rockbuli vár hajnalig.

Tovább

ALCOHOL - Torok rendben, villáminterjú Csövivel

csovi_whiskey.jpgAz elmúlt hetekben kissé visszavonult az Alcohol zenekar, sajnálatos módon nem az alkotás végett, hanem ahogy arról korábban beszámoltunk, Csöves torokproblémája miatt. Habár a turné véget ért, félő volt, hogy ez negatívan érinti a közeljövő fesztiválszerepléseit is. A megfelelő hozzáállásnak és a - ritkán igényelt, de ezúttal nélkülözhetetlen - hatékony orvosi segítségnek köszönhetően a vártnál sokkal gyorsabban, bő két hét alatt helyreállt a rend, s Csöves újra tettre kész. Sőt, már javában készül a következő fellépésekre! Egy villáminterjú keretében számolt be a történtekről, mi is történt pontosan, s hogyan élte át mindezt a zenekarral, továbbá szó esett a nyári tervekről is.

Tovább

PHI - Az osztrák prog rock banda Szegeden

phi.jpg

Phi, az osztrák progrock trió Európa turnéra indul idén augusztusban a legfrissebb lemezük (“Now the Waves of Sound Remain”) promózása céljából. A lemez tavaly jelent meg a Gentle Art of Music-nál. A banda Szegeden augusztus 29-én, a Live Music Clubban fog bulizni a helyi Dreamgrave (prog/dark metal) és a Johnny in the Jungle (psychedelic/jungle/post rock) társaságában.

Tovább

DREAMGRAVE - Gitárost és basszusgitárost keresnek

dreamgrave2015.jpg

A szegedi Dreamgrave zenekar keresi új gitárosát és bőgősét. Komoly célokkal, a zenélést hivatásszerűen megélő gitárost és basszusgitárost keresünk a zenekar nemzetközi céljainak elérése érdekében. Számos hazai és külföld koncert, új lemez van kialakulóban. Ne habozz kontaktolni, bármi képes működni, ha mindkét fél elég elszánt! 

Tovább
süti beállítások módosítása