FELVIDÉKI KONCERTAJÁNLÓ ÉS HÍREK

Felvidéki ROCK

Felvidéki ROCK

X. ROCKFESZT - 3 napos lesz a jubiláló fesztivál

2015. június 25. - bush69

x_rockfeszt.jpg

Augusztus 13. és 15. között már tizedik alkalommal kerül megrendezésre a nagyudvarnoki Rockfeszt. A három napos fesztiválon fellép többek között a Tankcsapda, a Rómeó Vérzik, a Phoenix RT, a Kalapács, a Leander Rising és a Blind Myself is.

Közönségszavazás alapján a következő zenekarok is fellépnek: Avalanche, Rainy Mood, Helo Zep!, Magor, Black Side, Hátsó Ajtó, Reckless Roses, Blizard.

Július 1-től kaphatóak az elővételes jegyek a 10. Rockfesztre. A szervezők idén is arra törekedtek, hogy minél több érdeklődő juthasson hozzá a jegyekhez kedvezményes áron, ami mindössze 15 Eur a 3 napra. Az elővételes jegyeket augusztus 1-ig lehet megvásárolni kedvezményes áron.

Esemény: https://www.facebook.com/events/803551809695259

10.ROCKFESZT TV spot

Nyerj te is fesztivál bérletet a 10. Rockfesztre!Nincs más dolgotok, mint megosztani a videót és beírni alá, hogy "megosztottam”. Minden héten sorsolunk egy bérletet :)Nagyudvarnok. Sweet park2015. Augusztus 13-14-15.Július 1-től kaphatóak az elővételes jegyek a 10. Rockfesztre. A szervezők idén is arra törekedtek, hogy minél több érdeklödő juthasson hozzá a jegyekhez kedvezményes áron, ami mindössze 15 Eur a 3 napra. Az elővételes jegyeket augusztus 1-ig lehet megvásárolni kedvezményes áron. Az alábbi helyszíneken lehet a jegyet megvásárolni:+Dunaszerdahely: Soul Hunter Music Club, Focus Music Shop, Knihy Molnár Könyv+Somorja: Knihy Molnár Könyv+Illésháza: Virágüzlet+Nagymegyer: Big Man Pub+Bős: HZ PC Service+Komárom Pince klubKNIHY-MOLNÁR-KÖNYVDunaszerdahely Galántai út 16Hypernova épülete KNIHY-MOLNÁR-KÖNYV, s.r.o.GalántaFõ út 918/2OD-Univerzál KNIHY-MOLNÁR-KÖNYV, s.r.o.SomorjaFõ utca 62postával szemben KNIHY-MOLNÁR-KÖNYV, s.r.o.VágsellyeAlsó utca 524/1Tropicana cukrászda mellettA műsorváltozás jogát fenntartjuk!esemény: https://www.facebook.com/events/803551809695259/

Posted by Rockfeszt on 2015. június 22.

A bejegyzés trackback címe:

https://felvidekirockmagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr967572724

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása